At vælge det rigtige hundehus til din firbenede ven kan være en udfordring, især hvis du er førstegangskøber. Hvis din hund elsker at tilbringe tid i haven, vil et udendørs hundehus give den skygge om sommeren og ly mod vejr og vind om vinteren.

Hvis du overvejer et indendørs hundehus, kan dine krav variere lidt. Et indendørs hus giver ikke husly, men det tilbyder en sikker, attraktiv seng eller et “afslapningssted” til din hund.

Markedet tilbyder hundehuse i mange former, størrelser og stilarter. Som nævnt ovenfor falder disse produkter i to generelle kategorier: udendørs hundehuse og indendørs hundehuse. Vi har samlet et overblik over de bedste hundehuse på markedet, og tager udgangspunkt i de forskellige funktioner hvert hundehus kommer med.

Her har vi listet 2 ting, du skal overveje før du køber et hundehus. Ved alle produkter I artiklen har vi forholdt os til disse punkter.

Det er vigtigt at vurdere hvad hundehuset skal bruges til, inden du investere. Især fordi man ikke kan bruge alle hundehuse på sammen måde, de kan noget forskelligt allesammen. Der findes to typer hundebure. Et indendørs og et udendørs, vi tager udgangspunkt i begge.

Et hundehus til små hunde er anderledes designet, end en hundehus til store hunde. Vi udvælger et utal af forskellige størrelser, så der er noget til enhver hundeejer.

Sammenligning og oversigt af produkter

1.

Score:

Bedste hundehus til alle slags kæledyr

4.3 / 1,554 anmeldelser
4.3/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
86 / 100
90 / 100

2.

Score:

Naturligt træ hundehus

4.4 / 7 anmeldelser
4.4/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
88 / 100
90 / 100

3.

Score:

Stor hundegård til store hunde familier

/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
86 / 100
90 / 100

4.

Score:

Til de små hundehvalpe

4.2 / 865 anmeldelser
4.2/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
84 / 100
90 / 100

5.

Score:

Foldbar hundehus

/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
85 / 100
90 / 100

6.

Score:

Varmeisoleret hundehus

4.8 / 8 anmeldelser
4.8/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
96 / 100
90 / 100

7.

Score:

Det robuste valg

5 / 3 anmeldelser
5/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
100 / 100
90 / 100

8.

Score:

Hundehus til udendørs brug på græs

/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
85 / 100
90 / 100

1. Tectake hvalpegård - Bedste hundehus til alle slags kæledyr

4.3 / 1,554 anmeldelser
4.3/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
86 / 100
90 / 100

Har du hvalpe i huset, og mangler de et bæredygtigt område, hvor de kan udfolde sig, lege, men samtidig være under opsyn, uden at vælte hele huset, så er dette 8 kantede hundehus, den ideelle løsning til jer.

Hundehuset er designet med 8 paneler,
Hundehuset er let, foldbar og nem at sætte op og tage ned, så du kan tage det med dig overalt, hvis du får brug for det. Med rustbestandigt belagt metal og afrundede kanter er metalhegnet bygget til at holde i lang tid.
Endnu mere giver dens robuste metal rustfri ydeevne og beskyttelse mod udendørs vejr. Hvilket betyder at hundehuset er beregnet til både indendørs og udendørs brug.
Hundehuset består af flere dele, der samles med stænger, og således kan den robuste hundegård indrettes efter ønske. Huset tilbyder to låse systemer, så det er ekstra sikkert at lade dine hvalpe løbe rundt uden opsyn. Hundehuset kan også bruges til andre kæledyr.

Fordele ved Tectake hvalpegård:
Ulemper ved Tectake hvalpegård:
Type: Hvalpegård
Vægt: 25 kg
Materiale: Metal

2. VidaXL - Naturligt træ hundehus

4.4 / 7 anmeldelser
4.4/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
88 / 100
90 / 100

Er du typen, der nyder det naturlige ved vores omgivelser, og elsker at implementere det rå look i indrettelsen, så er dette hundehus noget for dig.

Dette hundehus i havetræ vil tilføje en flot naturlig stil til dit udendørs opholdsrum med dets rustikke design. Hundehuset tilbyder et godt hvile sted for din hund, så den kan søge læ i alt slags vejr, eller blot for at have et trygt sted at opholde sig.

Huset er lavet i imprægneret fyrretræ af høj kvalitet, hvilket gør det holdbart og vejrbestandigt. På grund af det unikke tag design kan det åbnes op for nem rengøring og ekstra ventilation for at reducere den dårlige lugt. Den er også dækket med tjærepap for at være vandafvisend, så din hund ikke bliver forstyrret af regnen, når den slapper af.
Da dette hundehus er et naturprodukt, kan der være visse ufuldkommenheder og skønhedsfejl, men dette tilføjer blot lidt charme til strukturen.

Hundehuset er let at samle, og kan bruges af alle.

Fordele ved VidaXL:
Ulemper ved VidaXL:

Type: Hundehus
Materiale: Træ
Størrelse: 105 x 153 x 98 cm

3. VidaXL - Stor hundegård til store hunde familier

/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
86 / 100
90 / 100

Er du på jagt efter et hundebur, der har flere funktioner, og tilbyder alsidige valgmuligheder til dine kæledyr, så er dette hundehus fra VidaXL noget for dig.

Hundehuset tilbyder stor areal, som bruges til de fleste ejere med flere kæledyr, eller som har en Kennel, hvor flere hunde på én gang skal være samlet. Hundehuset er både til leg og motion, men kan også bruges som træning, eller til at holde din hund sikker, når den er udenfor.

Væggene er lavet af stålstænger, som hjælper med at forhindre uventede ulykker, samtidig med at det muliggør god ventilation i hundegården, så luften altid er frisk. Den robuste pulverlakerede stålkonstruktion gør hundehuset enormt holdbar og er lavet til at holde alt slags vejr, og alt slags leg. Taget giver beskyttelse mod sol, regn, sne og andre vejrforhold. Den hængslede dør med et smart låsesystem sikrer ekstra sikkerhed for dine hunde og hvalpe, så du undgår nogle former for flugt.

Fordele ved VidaXL:
Ulemper ved VidaXL:

Type: Hundegård
Materiale: Stål
Størrelse: 116.1″ x 78.7″ x 89.8″

4. Tec Take Carola - Til de små hundehvalpe

4.2 / 865 anmeldelser
4.2/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
84 / 100
90 / 100

Har du små dyr derhjemme, der trænger til en afspærret legeplads, så huset ikke bliver vendt fuldstændig på hovedet, så er denne lille hundegård et godt design til stuen, og kommer i flere forskellige designs.

TecTake Carola er et hundebur perfekt til hvalpe eller andre små dyr. Hegnet fungerer som en hyggelig soveplads, legeplads og også som hvilested, når der skal være pause i huset og de små trænger til en lur og noget ro. Hundeburet kan nemt foldes sammen og er ideel til indendørs areal, da den giver en trygt og sikkert hjørne til dine hvalpe. Nettet sikrer en konstant god luftcirkulation, så hvalpe kan få frisk luft ind, når de tumler rundt. Hundeburet er nemt at rengøre og udover det kan du transportere det og bruge det i bilen også.

Tactake Carola kommer i flere forskellige farver, så der er lidt for enhver smag.

Fordele ved Tec Take Carola:
Ulemper ved Tec Take Carola:

Type: Hvalpe Bur
Materiale: Stål
Størrelse: 114 x 60,5 cm

5. VidaXL - Foldbar hundehus

/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
85 / 100
90 / 100

Denne sammenfoldelige kravlegård til hunde er ideel til dig som har små hvalpe derhjemme, eller ønsker at have et sted indenfor, der er isoleret.

Dette hundehus er lavet og designet til at være et sikkert og trygt område, hvor din hund kan trække sig, eller hvor hvalpe kan lege rundt uden at lave for meget ballade. Dette hundehus er lavet af stof, som er slidstærkt og nemt at vedligeholde. Hundehuset inkluderer en bæretaske til praktisk opbevaring. Hundehuset er lavet i letvægt, men er alligevel robust og stærkt, så du undgår at skulle døje med skader. Nettaget og døren kan åbnes eller lukkes hurtigt med lynlåsen. Sidenettene sikrer god luftcirkulation og god udsyn, så din hunde eller føler sig komplet afskåret fra den ydre verden, og kan følge med i hvad der foregår. Derudover er sidelommerne velegnede til at opbevare småting, såsom legetøj, eller andet tilbehør du har brug for, når du har en hundefamilie.

Hundehuset er brugervenligt og nem at håndtere, og kan altid foldes sammen og pakkes væk, når det ikke er i brug.

Fordele ved VidaXL:
Ulemper ved VidaXL:

Type: Hundegård
Materiale: Stof
Størrelse: 125 x 125 x 61 cm

6. Kerbl - Varmeisoleret hundehus

4.8 / 8 anmeldelser
4.8/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
96 / 100
90 / 100

Mangler du et stærkt og solidt hundehus, til din udendørs hund, der holder alle 4 sæsoner, og kan stå imod den hårde vinter, ledsage dem under regnen og stormen. Så har denne tyske producent et godt svar til dig.

Denne varmeisolerende hundegård er foret med dobbeltvægget styrofoam. Den isolerede kennel er derfor et shelter for hele året, som holder på varmen, så din hund ikke kommer til at mærke ubehaget ved forskelligt slags vejr.
Hundehuset er stor nok til, at din hund kan slappe af i komfort og tilbyder beskyttelse mod udendørs elementer, såsom ubudne gæster og andre ting, der kan forstyrre din hunds lille hule.
Aldrig har det været mere smart at investere i et hundehus, der rent faktisk giver god varme isolering, og samtidig god kvalitet. Som en bonus oveni, ser dette hundehus rigtig godt ud, og er designet med et moderne henblik.

Fordele ved Kerbl:
Ulemper ved Kerbl:

Type: Hundehus
Materiale: Træ
Størrelse: 100 x 83 x 94 cm

7. Hunter Outdoor transportboks - Det robuste valg

5 / 3 anmeldelser
5/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
100 / 100
90 / 100

Hunter Outdoor kan ikke kun bruges som transportboks til dit kæledyr, men er også egnet som et lille hus til din hunds tryghed.

Hundeburet er lavet til at kunne passe ind i alle opbevaringsrum og tasker. Den kan let foldes sammen og tages med på ture, så du altid har den med dig.

Hunter Outdoor er lavet af robust nylon, som ikke kun er vind- og regnafvisende, men også let at rengøre. Der er to åbninger, en på siden og en på toppen, som gør det nemt for dit kæledyr at komme ind. Siderne er forstærket med en robust metalramme, for at sikre høj stabilitet. En blød gulvmåtte indeni giver din hund et behageligt sted at sidde og sove, med masser af plads til at strække ud. For optimal ventilation inde i kassen, selv på varme dage, er der netsider. Hvis det regner, kan nettene lukkes over med lynlåse for at holde din hund tør. Hunter leverer her det perfekte hundebur, til dit kæledyr, der giver høj komfort og god sikkerhed, når din hund har brug for det.

Fordele ved Hunter Outdoor transportboks:
Ulemper ved Hunter Outdoor transportboks:

Type: Hundehus
Materiale: 100% nylon / imiteret ruskind
Størrelse: Fås i forskellige størrelser

8. Savic - Hundehus til udendørs brug på græs

/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
85 / 100
90 / 100

Har du lyst til at give dine nye hvalpe frihed til at udforske, og give både dem og dig en sikker og forsvarlig areal, hvor du ikke skal bekymre dig,

Savic hundehus er et udendørs hundehus, der giver et område til dine hunde eller hvalpe, hvor de kan få fri leg på græsplænen og masser af motion. Hundehuset er designet til udendørs brug på græs. Som tilbehør medfølger der jordpløkker, så du kan fastlåse hundehuset ekstra. Hundehuset er zinkbelagt, og modstår dårligt vejr, hvis du glemmer at tage det ned, når det ikke bruges. Det er nemt at samle og leveres komplet med 8 paneler. Det kan foldes fladt sammen når det ikke bruges, og det tager ikke lang tid at tage ned igen. Hundehuset fås i tre forskellige størrelser, så der findes et til alle racer. Hundehuset behøver ikke noget kompliceret værktøj for at samles, og er enormt brugervenlig for alle. Et perfekt hundehus til haven, som dine hunde vil elske, når der er brug for leg og frihed i naturen.

Fordele ved Savic:
Ulemper ved Savic:

Type: Hundegård
Materiale: Zinkbelagt stål
Størrelse: 3 størrelser

Hvorfor skal jeg bruge et hundehus?

Der er mange gode grunde til at investere i et hundehus, og her er nogle af de praktiske grunde, hvis du overvejer om det er noget du og dine hunde har brug for.

Et hundehus er ideel for at beskytte din hund mod vejr og vind. Vi foreslår ikke, at din hund skal bo udenfor. Din hund er et familiemedlem og bør behandles som sådan. De fleste hunde elsker dog at være udendørs og kan ikke få nok af at være i gården. Et udendørs hundehus giver din hund mulighed for at tilbringe mere tid udenfor og giver den et pusterum fra kulden om vinteren og skygge fra solen om sommeren.

Det er godt at have et hundehus, hvis du er på arbejde hele dagen. Vi går ikke ind for at holde din hund udenfor, når du ikke er hjemme. Men nogle mennesker har automatiske døre, der tillader hunde at komme og gå, som de vil, når deres ejer er væk. Et hundehus kan være et glimrende “hænge ud” sted for en hund, der har frie tøjler i udenfor, så de kan få mere frihed, og ikke skal være afhængige af sin ejer konstant.

Et hundehus er godt, hvis du vil hjælpe din hund med at føle sig mere sikker. Ved indendørs hundehuse vælger mange ejere dem i stedet for en almindelig hundeseng, fordi de giver en ekstra tryghed. Meget ligesom en hundekasse – men uden dør – er et indendørs hundehus et hulelignende sikkert sted, som nogle hunde ikke kan få nok af. Især ængstelige hunde nyder godt af denne form for sikker hjem, når de har brug for at trække sig.

Sidst men ikke mindst er et hundehus godt, hvis du har fået hvalpe. En hundegård hjælper til at afskære et områder, hvor hvalpene kan tumle rundt og føle sig fri, både indenfor og udenfor. Hvalpe har brug for motion, men kan være en mundfuld for os alle, da de stadigvæk er i læringsprocesser. Et afspærret område, hjælper til at gøre verden mindre for dem, så de bedre kan udvikle sig, uden at løbe forvirret rundt, eller flygte og lave ballade. Et hundehus er også godt at have for en kennel der driver virksomhed, og derfor har mange hunde i hjemmet.

Hvad koster et hundehus?

Det er nyttigt at kende den gennemsnitlige pris for et hundehus for at sikre, at du betaler det rigtige beløb.

Prisen afhænger generelt af mærke, model og størrelse. Et billigt indendørs hundehus til en lille hund kunne være så lidt som 500 kr, hvorimod et top-of-the-line udendørs hundehus til en stor race kunne koste 5000 kr.

Vores erfaring er, at du ikke behøver at gå til den højeste ende af markedet for at få et kvalitetsprodukt. Du kan få et hundehus, der er behageligt, holdbart og af høj kvalitet for mindre end 1000 kr.

Hvad skal jeg kigge efter når jeg skal købe et hundehus?

Størrelse
Størrelsen på hundehuset du skal bruge afhænger af størrelsen på din hund. Det skal være stor nok til, at din hund kan ligge fladt ud med benene og hovedet helt strakt.

Større er dog ikke nødvendigvis bedre – især hvis du vil have et hus, der hjælper din hund med at føle sig sikker. Hunde trøster sig generelt i ret trange rum.

Stil
Markedet tilbyder et stort udvalg af hundehus-stile, og det er her, din egen personlige smag kommer i spil. Der er ikke noget rigtigt eller forkert her, så vælg det, der tiltaler dig.

Tag
Ud over æstetik er tagtypen på et indendørs hundehus ret ligegyldig. Men et udendørs hundehus har brug for et skrå tag, så regnen løber af. Nogle udendørs huse har et klassisk skråtag; andre har et tag, der skråner lidt fra front til bagside. Begge disse designs forhindrer vand i at samle sig på taget – en kritisk funktion.

Døråbning
Tjek dimensionerne af døråbningen, før du køber, og mål din hund for at sikre, at din hund passer gennem disse dimensioner. At tage dette trin, før du bestiller, hjælper med at undgå besværet med unødvendige returneringer.

Gulvbelægning
Du vil gerne have, at dit hundehus er vandtæt. Men hvis vand siver ind, burde det kunne komme ud. Mange hundehuse har gulvbelægning, der er lidt højere bagtil end på forsiden, så fugt kan drænes efter behov. Gulvet i et udendørs hundehus bør ideelt set hæves en smule fra jorden. Dette forhindrer kulde i at overføres fra jorden til dit kæledyr i vintermånederne.

Isolering
Korrekt isolering hjælper med at holde husets indre varmt, når det er koldt udenfor, og det hjælper med at holde tingene kølige i varmt vejr.

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.