Katte er måske ikke vilde med mad som hunde, men enhver, der nogensinde har boet sammen med en kat, ved, at måltider er en vigtig sag Hvis du kommer for sent eller glemmer aftensmad, vil de fleste katte ikke tøve med at informere dig. Katte ved hvad de vil have, og de ved hvornår de kan få det.

Uanset om din kat. vækker dig ved daggry til morgenmad, foretrækker at spise flere små måltider om dagen eller har behov for strengere overvågning af deres foderindtag, kan automatiske foderautomater gøre det lettere at fodre en kat. Og hvis du har brug for at være væk natten over, vil de holde din kat fra at blive sulten og dig fra at være ekstra bekymret.

Der er en del variation i automatiske katte foderautomater. De fleste foderautomater med stor kapacitet er udstyret med en indvendig tragt, der drejer sig for at dispensere tørt eller halvfugtigt foder i et fad nedenfor. Andre har en bakke, der roterer, eller et låg, der åbner sig for at tilbyde det tørre foder eller vådfoder på bestemte tidspunkter. Vi har udvalgt det bedste foderautomater til katte, og giver et overblik over hvordan du vælger den bedste foderautomat til dine behovdu vælger bedst.

Her har vi listet 2 ting, du skal overveje før du køber en foderautomat til din kat. Ved alle produkter I artiklen har vi forholdt os til disse punkter.

De automatiske foderautomater, vi vælger, har forskellige funktioner, omkring hvor meget mad hver maskine kan rumme. Alle katte kommer i forskellige størrelser, og der er ikke noget ved at investere i en foderautomat, der ikke møder den mængde mad din kat har brug for.

En kat skal føle sig tryg ved at spise fra en foderautomat, for at den kan udføre sit arbejde. Hvor let katte kan få adgang til mad er vigtigt, derfor vurdere vi udfra hvor tilgængelig for din kat, disse foderautomater er.

Sammenligning og oversigt af produkter

1.

Bedste foderautomat til katte

4.7 / 1,321 anmeldelser
4.7/5

2.

Simpel og nem foderautomat til katte

4.4 / 78 anmeldelser
4.4/5

3.

automatisk foderautomat til mindre katte

3.8 / 580 anmeldelser
3.8/5

4.

Foderautomat til katte med isposer

4.1 / 358 anmeldelser
4.3/5

5.

Foderautomat med app

4.7 / 1,321 anmeldelser
4.7/5

6.

Til overvægtige katte

2.6 / 107 anmeldelser
2.6/5

7.

Til de to katte i husholdningen

4.7 / 1,321 anmeldelser
4.7/5

8.

Billig foderautomat til katte

3.8/5

1. Sureflap Microchip - Bedste foderautomat til katte

4.7 / 1,321 anmeldelser
4.7/5

Vurdering:

Leder du efter det absolut smarteste udstyr, som virkelig lever op til sin funktion, og hjælper dig med at gøre hverdagen meget lettere? Så er SureFlap din kommende bedste ven.

Med denne foderautomat kan du overvåge og kontrollere, hvad dine katte spiser, især i en husholdning med mange af dem. Denne smarte foderautomat bruger din kats mikrochip til kun at åbne for dem der har adgang, mens de indbyggede vægte sørger for, at du både fodrer den rigtige mængde og kan overvåge, hvor meget foder der bliver spist hver gang.

Denne Connect-version af foderautomaten, tilsluttes også Sure Hub, så du kan overvåge spisevaner. Dette system fungerer også med Pet Door Connect, så du kan have en multi funktionelt system, der arbejder sammen over smart forbindelse. Foderautomaten er lavet af kvalitet og er designet næsten lydløst, hvilket gør det nemmere for din kat at tilnærme sig sin mad, uden at være mistænkelig.

Automaten kan servere en dobbelt skål eller en enkelt skål, afhængigt af om du ønsker en blanding af mad eller bare et læs mad. Fra app’en kan du indstille, hvor meget og hvilken type mad hver skål rummer.

Dette er den absolut smarteste løsning, hvis du har mange katte, eller er hjemmefra i længere tid ad gangen.

Fordele ved Sureflap Microchip:
Ulemper ved Sureflap Microchip:
Type: Katte skål
Farve: Hvid
Indstillinger: 32
Strømforsyning: Batteri

2. PetSafe - Simpel og nem foderautomat til katte

4.4 / 78 anmeldelser
4.4/5

Vurdering:

Hvis du lever en travl hektisk livsstil, kan det ofte være svært at fodre din kat på deres ønskede spisetider.

Selvfølgelig kan du lade en skål tørfoder stå ude i løbet af dagen, men dette er ikke altid den ideelle løsning, især hvis du har mere end én kat, eller hvis du har en kat, der har specifikke kostbehov.

Det er her, automatiske foderautomater til kæledyr kommer ind, og PetSafe har en populær løsning til dette. Petsafe foderautomat er lavet i et solidt design. Det gode ved denne foderautomat til din kat er, at den er digitalt programmerbar, og du kan planlægge op til 12 måltider om dagen. PetSafe kommer med en kapacitet på 24 kopper (5.678 ml), som mildest talt er enorm og ideel, hvis du har flere katte, eller du tilbringer lange perioder væk fra hjemmet.

Det andet hovedformål er de digitalt programmerbare måltider, som giver dig mulighed for at bestemme portionsstørrelsen for hvert måltid og tidspunktet for måltiderne. Foderautomaten rummer tør og halvtør mad, og den er indeholdt i et kammer med et låg, der kan låses, så maden holdes frisk. Hvis du leder efter en god solid foderautomat til din kat, kan du ikke gå galt med PetSafe. Der er en grund til, at det er en bestseller på forhandlersider.

Fordele ved PetSafe:
Ulemper ved PetSafe:

Type: Katte skål
Farve: Sort
Indstillinger: 12 måltider om dagen
Strøm: Batteridreven

3. Cat Mate C3000 - automatisk foderautomat til mindre katte

3.8 / 580 anmeldelser
3.8/5

Vurdering:

Cat Mate er populær for deres opfølgning på teknologien, og deres gå på mod til at følge trenden. C3000 foderautomat er en indlæst automatisk kattefoder, som også lever op til smart teknologien, uden man skal gøre-det-selv mere.

Ved at bruge denne foderautomat, kan du programmere tre måltider i en 24-timers periode med et minimum på 10 gram pr. måltid. Foderautomaten kan dog kun bruges til specifikke størrelser af kattefoder, så husk at afmål dit foder inden du investere. Hvis du vil have de bedste resultater med denne automatiske foderautomat, foreslås det, at du vælger piller, der måler 1/2′ i diameter.
C3000 leveres også med en programmerbar LCD-kontrol med ur. Denne foderautomat kommer med en masse indstillinger, som gør hverdagen med kat meget nemmere, og som helt sikkert skal udforskes og gås i dybden med, når du har fået dit nye legetøj hjem til dig og din kat.

Fordele ved Cat Mate C3000:
Ulemper ved Cat Mate C3000:

Type: Katte skål
Farve: Hvid
Indstillinger: 3 måltider om dagen
Batteri: Batteridreven

4. Cate Mate C5000 - Foderautomat til katte med isposer

4.1 / 358 anmeldelser
4.1/5

Vurdering:

Hvis du ønsker at købe en automatisk foderautomat til din kat og har problemer med at beslutte dig for, hvilket mærke du skal vælge, kan Cat Mate være et godt sted at starte.

C500 har mange funktioner, der gør den unik og praktisk til foderautomater. For eksempel findes der automatiske foder menuer, der giver dig mulighed for at vælge, hvilket foder din kat skal spise. Dette er virkelig praktisk, især hvis du ikke har tid til at tilberede al deres mad selv. Du kan programmere måltids programmer, så måltiderne serveres på et tidspunkt, der passer dig eller din kat.

Udover dette har foderautomaten et digitalt ur og isposer. Uret minder dig om, hvornår du skal skifte isposer eller mad. Isposerne er selvfølgelige indbygget til at holde maden til din kat friskt i længere tid. Dette er smart, hvis du er ejer af en kat, der elsker sit våde foder VÅDT. C5000 kan tåle at komme i opvaskemaskinen, så du ikke behøver at døje med, at skulle gøre maskinen ren i hånden.

Med alle disse fantastiske funktioner er der virkelig ingen grund til, hvorfor du ikke skulle have en af disse modeller i dit hjem til din kat.

Fordele ved Cate Mate C5000:
Ulemper ved Cate Mate C5000:

Type: Katte skål
Farve: Hvid
Indstillinger: 5 måltider om dagen
Batteri: Batteridreven

5. SureFeed Microchip - Foderautomat med app

4.7 / 1,321 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Sureflap Microchip foderautomat til katte er en maskine, der kun låser indholdet op for katten med den korrekte mikrochip. Når din kat nærmer sig skålen, trækkes låget jævnt tilbage for at servere maden indeni.

Det smarte er, at de medfølgende skåle er på digitale vægte, hvilket betyder, at du ikke kun omhyggeligt kan veje den anbefalede mængde foder til din kat, men foderautomaten kan beregne, hvor meget der er blevet spist, efterhånden som skålen bliver lettere. Denne funktion gør det let for dig, at vurdere og beregne hvor meget din kat har brug for at spise, og hvor meget den egentlig skal spise.

Denne foderautomat ligner ikke nogen form for foderskål, du har set før. Den har en tyk plastikbund, der rummer skålene. Under disse sidder to digitale vægte med magnetiske plader på toppen. Du kan indstille dette til enten at være to skåle (vådt og tørt foder) eller en enkelt, større skål afhængigt af din kats behov.

Det, der virkelig får denne foderautomat til at skille sig ud, er den buede rektangulære åbning placeret foran skålen. Dette er den vigtige del, da den har fire scannere indlejret. Når den opfanger en registreret kat mikrochip, vil dørene glide op. Det er selvfølgelig ovenud teknologisk og ekstremt smart, hvis man som ejer ikke er hjemme hele tiden, og ønsker at give sig selv og sin kat mere frihed. Denne foderautomat har alle funktioner man kunne ønske sig, hvis man, som mange, er tilhængere af den nye smart udvikling.

Fordele ved SureFeed Microchip:
Ulemper ved SureFeed Microchip:

Type: Katte skål
Farve: Hvid
Indstillinger: 32
Strøm: Ledning

6. Le Bistro - Til overvægtige katte

2.6 / 107 anmeldelser
2.6/5

Vurdering:

Le Bistro automatisk foderautomat er en fantastisk fodring mulighed for din kat. Dette gælder især for overvægtige katte. Hvis du har bemærket, at din kat har taget mere på i vægt end normalt, så er det vigtigt at ændre den måde, du fodrer din kat. på. Denne foderautomat giver din kat mulighed for at få den konsistens i deres kost, der er nødvendig for at forblive sund og glad. Instruktionerne til denne foderautomat er ret lette at følge for at sikre, at din kat vil blive fodret på planlagte fodringstider i løbet af dagen. Kontrollerede madportioner kan programmeres op til 3 gange om dagen. Tragten kan rumme op til 2.5 kg mad, så du nemt kan efterlade din kat med en pålidelig madplan for en weekend, hvis du skal ud eller hvis du skal på arbejde. Foderautomaten er ekstremt nem at rengøre, hvilket gør det hele meget nemmere, hvis du er typen, der er på farten, og har brug for at det hele skal være simpelt.

Overordnet set er denne model praktisk og har en god pris, som stadigvæk tilbyder nogenlunde det samme, som de store producenter, der ligger i spidsen.

Fordele ved Le Bistro:
Ulemper ved Le Bistro:

Type: Katte skål
Farve: Sort
Indstillinger: 3
Strøm: Batteri

7. Cat Mate C2000 - Til de to katte i husholdningen

4.7 / 1,321 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Dette er endnu en batteridrevet foderautomat fra Cat Mate, og da den kommer med to skåle, er det virkelig den bedste automatiske katte foderautomat til to katte.

Med denne model, får du en indbygget ispose, som holder vådfoder frisk til fodring.
Skålene er af plast, hvilket er et ret almindeligt træk, men du kan få indsats skåle i rustfrit stål, hvis du ønsker at opgradere. Lågerne er støjsvage, når de åbnes. Dette kan både være en fordel og en ulempe, da nogle katte ikke hører fodringen. Dog kan det være mere behageligt, med mindre lyd, når de er ved skålene.

Rengøring af denne Cat Mate er nem. Typisk er det kun skålene, der skal vaskes. Du kan tørre baseenheden og lågene af. Foderautomaten har op til 48 timers analog timer. Det er en fordel for dem, der ønsker at undgå at planlægge programmer, men det kan være til gene for dem, der har brug for en nøjagtig timer.

Dette er en billigere løsning, fra et ekstremt godt mærke, men der er selvfølgelig mulighed for at opgradere senere hen, når du er blevet bekendt med denne lillesøster her.

Fordele ved Cat Mate C2000:
Ulemper ved Cat Mate C2000:

Type: Katte skål
Farve: Hvid
Indstillinger: 3
Strøm: Batteri

8. Trixie TX6 Foderautomat - Billig foderautomat til katte

3.8/5

Vores vurdering:

Trixie er også på banen med en foderautomat, der hjælper derhjemme, med at regulere og fodre dine katte.

Denne foderautomat har ikke fået de bedste anmeldelser på internettet, men derfor skal den ikke undværes på listen, da der altid skal være noget til hver smag. Trixie TX6 kan servere op til 3 måltider om dagen. Fodermængden kan fastlægges individuelt alt efter måltid og udgøres af 6 portioner af 240 ml pr. gang.
Den er beregnet til at kunne fyldes både med vådt og tørt foder, så den er fleksibel i forhold til din kats smagsløg og behov. Foderautomaten er designet således at det hele er godt afspærret, så din kat ikke kommer til at trykke på knapper, eller ødelægge indstillingerne i maskinen. Der er heller ikke mulighed for at stjæle mad før tid, da låsen sidder godt fast. Trixie foderautomat TX6 har et display og et signal, som giver lyd ved lav batteridrift. Den er nem at gøre ren, simpel at bruge og ser godt ud i hjemmet, uden at fylde for meget, eller tage for meget opmærksomhed. Katte er ikke bange for designet, da det er meget neutralt og ikke kræver hverken chip eller bevægelse for fodring.

Fordele ved Trixie TX6 Foderautomat:
Ulemper ved Trixie TX6 Foderautomat:

Type: Katte skål
Farve: Hvid
Indstillinger: 3
Strøm: Batteri

Hvad skal man kigge efter i en foderautomat til kat?

Fodertype

Størstedelen af ​​automatiske foderautomater fungerer bedst med tørfoder, men nogle få udvalgte kan servere dåsemad, rå eller kogt mad. Vådfoder kan sidde ude ved stuetemperatur i op til fire timer, men hvis du er væk i længere tid end det, skal du bruge en foderautomat, der kan udstyres med en ispose for at holde maden frisk hele dagen.

 

Kapacitet

Når det først er åbnet, kan tørt foder blive forældet, selvom det opbevares i beholderen i en foderautomat. Din kats foderautomat skal ikke indeholde mere end tre til seks ugers foder. Der er cirka fire kopper mad pr. 0,5 kg tørfoder, afhængigt af størrelsen af foderets piller. 

 

Kontrolelementer

Nogle automatisk foderautomat har knapper, så du kan indstille dem manuelt, mens andre er programmeret med en smartphone-app. De manuelle kontroller er ideelle, hvis du gerne vil have, at et familiemedlem, ven eller dyrepasser ændrer indstillingerne uden at downloade en app, men en app giver dig mulighed for at styre foderautomat og få advarsel fra din telefon, når du ikke er hjemme. De fleste af disse foderautomater til katte har reservebatterier, så du ikke behøver at bekymre dig, om din kat mangler foder under en strømafbrydelse.

Hvilken katte foderautomat er bedst i test?

Sureflap microchip er den bedste foderautomat til katte i test. Det er, der særlige grunde til. Sureflap trender blandt forbrugere lige nu, og har 5 stjerner ud af 5 hos diverse forhandler verden over. Derudover er det en super maskinen, der tilbyder et hav af funktioner og indstillinger, som gør din hverdag med kat meget nemmere. Sureflap sætter dig fri fra ansvaret, og hjælper med at regulere din kats mad, samtidig med at holde din kat i den rigtige vægt, uden overfodring.

Du kan tracke din kats foderindtag, vægt osv. Igennem appen som hører med til denne model. Derudover kan du forbinde denne automat til resten af dine katte apparater i hjemmet, så det hele hænger sammen.

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.