Ligesom os har vores kæledyr brug for alle de rigtige vitaminer og næringsstoffer for at vokse, trives sundt og holde sig godt. Hamstere er ikke anderledes.
At fodre vores vores hamster med velafbalancerede og ernæringsmæssige måltider er afgørende for at sikre, at de trives og er så glade som muligt. Den ideelle hamster diæt ville ligne, hvad de ville finde ude i naturen, spækket med protein som melorme og masser af friske grøntsager. Det bedste mad til hamstere, er mad der er naturligt, uden tilsætningsstoffer og sukker. Der er ingen grund til at fodre dit hamster med mad, der gør dem syge, og hvis vi ikke er opmærksomme, er dette netop hvad der vil ske. Desværre opfylder de fleste af det populære hamsterfoder ikke disse krav. Så når du vælger hamsterfoder, skal du sørge for, at være informeret.

Derfor har vi samlet en guide og det bedste hamster foder på markedet, hvor vi vurdere pris, kvalitet, typer og ingredienser. Vi sikrer dig den bedste information, så du kan tage det rigtige valg til dit hamster, og hjælpe den med at holde sig sund og rask.

Her har vi listet 4 ting, du skal overveje før du køber . Ved alle produkter I artiklen har vi forholdt os til disse punkter.

Det er vigtigt at få lagt sig et budget, når man starter sin søgen efter hamsterfoder. Det nemlig meget forskelligt, om man er klar på at betale lidt mere for bedre kvalitet, eller vil have noget til en overkommelig pris.

Når du skal vælge hamsterfoder, er det vigtigt at være opmærksom på hvilket ingredienser det er lavet af, og hvordan processen omkring fodret har været. Vi prioriterer kvalitet i vores vurdering.

Noget foder er lavet til sensitive hamstere, noget er lavet til ældre hamstere. Det findes tonsvis af forskellige typer på markedet, og vi hjælper dig med at finde det rigtige.

Nu til dags har store mærker og producenter en tendens til at leverer, hvad der gavner økonomisk, og ikke hvad der gavner økologisk. Vi vælger omhyggeligt produkter, ud fra de rigtige ingredienser der passer til dit kæledyr, for at undgå unaturlige næringsstoffer og usundt fast food.

Experternes anbefaling

Supreme Science Selective

4.8 / 116 anmeldelser
4.4/5

Vores Top 3

Dyrelægens anbefaling

Vitakraft Menu

4.5 / 94 anmeldelser
4.8/5

Bedste budget valg

Burgess Excel

5 / 21 anmeldelser
4.1/5

1. Supreme Science Selective - Bedste hamsterfoder

4.8 / 116 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Selective er en af de producenter, der tager dyrets behov, natur og øko-system i betragtning. De lever virkelig op til et naturligt koncept af at møde biologi og evolution, og implementerer det i deres foder til kæledyr. Selective hamsterfoder indeholder sund, naturlig og afbalanceret ernæring, da pillerne giver alt, hvad dit hamster har brug for. Større fodringstid pr. pille betyder, at mere af dagen bruges på fodring, og dette er godt for kroppen og sindet, da det efterligner naturlig adfærd hos dit hamster. Naturlige smagsstoffer sikrer, at Selective er lækker uden at være afhængig af usundt sukker, frugtsirup eller melasse. Hørfrø omega-3 olier hjælper med at regulere pelsfarve, tykkelse og glans samt sund hud. De høje fiber niveauer der er i foderet og det længere tyggetid pillerne giver, hjælper med at sikre, at tænderne forbliver afslebet, og fordøjelsessystemet fungerer korrekt. Det stabiliserede C-vitamin er et væsentligt element. Ligesom mennesker kan marsvin ikke lave deres eget C-vitamin og har brug for en regelmæssig kilde i deres kost. Dette foder til dit hamster, er det bedste hamsterfoder du kan vælge, og du vil ikke gå galt i byen med smagsløgene hos dit hamster.

Fordele ved Supreme Science Selective:
Ulemper ved Supreme Science Selective:
Vitaminer: Tilsat C-vitamin
Sukker indhold: Nul tilsat sukker
Tilsætningsstoffer: Ingen kunstige farver
Fordele: Understøtter fordøjelsessystemets sundhed
Type: Velegnet til alle racer

2. Vitakraft Menu Vital - Dyrlægernes anbefaling

4.5 / 94 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Leder du efter et mærke, som er anbefalet og endda skabt af dyrlæge og eksperter, så er Vitakraft, producenten du skal tage i hånden.

Menuopskriften fra Vitakraft er lavet med de bedste råvarer fra naturen og giver dig en økonomisk fodersæk, der kan holde sig i lang tid. Hamster foderet fra Vitakraft er en sund gnaverblanding med grøntsager, blomster og andre lækre ingredienser. Foderet er fremstillet til at være let fordøjeligt, rig på protein og indeholder et højt antal vitaminer og mineraler til hamstere, for at opnå fuld vitalitet. De rå kostfibre stimulerer tygningen og den specielle kombination af aktive ingredienser er med til at begrænse dannelsen af ​​ubehagelige lugte. Hamsterfoderet fra Vitakraft er udviklet af gnavereksperter og dyrlæger. Eksperterne sørger for at der er C-vitaminer, fibre og planteekstrakter i foderet, så alle behov er dækket.

Fordele ved Vitakraft Menu Vital:
Ulemper ved Vitakraft Menu Vital:

Vitaminer: Tilsat C-vitamin
Sukker indhold: Nul tilsat sukker
Tilsætningsstoffer: Ingen kunstige farver
Fordele: Yucca shidigera-planten reducerer afføringslugten
Type: Velegnet til alle racer

3. Brit Animals Rabbit Adult Complete - Dværg Hamster foder

4.7 / 192 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Leder du efter en dejlig smag, som dit hamster vil nyde godt af. Måske du kæmper med at finde noget foder, der rent faktisk tiltrækker dit hamsters appetit. Brit er et foder, der vækker sensation i dit hamster. Brit indeholder lucerne og mælkebøtte for at få en god smag. Foderet er rig på essentielle vitaminer og er lav på kalorier, så du ikke skal kæmpe med selektiv fodring og overvægt. For at støtte dit hamsters fordøjelse indeholder foderet marietidsel, som samtidig også balancere deres stofskifte. Brit er et komplet alt-i-ét foder til voksne hamstere i alderen 20 uger til 4 år. Dette er det perfekte valg, hvis du kæmper med et kræsent hamster, der har specielle smagsløg. Note: Dit hamsters daglige ernæringsbehov kan variere alt efter størrelse, alder, præstationsniveau og omgivelser. Når du giver dit kæledyr Brit for første gang, skal du blande det med det tidligere foder og gradvist øge mængden af Brit.

Fordele ved Brit Animals Rabbit Adult Complete:
Ulemper ved Brit Animals Rabbit Adult Complete:

Vitaminer: Indeholder mange vitaminer
Sukker indhold: Nul tilsat sukker
Tilsætningsstoffer: Ingen kunstige farver
Fordele: Hjælper til kræsne hamstere
Type: 20 måneder – 4 år

4. Brit Animals Rabbit Junior Complete - Foder til den lille

4.7 / 192 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Mangler du det perfekte foder til dine små hamster unger, så er Britt junior et fuldfoder perfekt til hamstere mellem 4-20 uger. Foderet indeholder mere protein og fedt, for at støtte hamsteren i en sund vækst. Foderet indeholder hørfrø, som er den bedste naturlige kilde til omega-3, som fremmer et sundt neuronalt system, og med umættede fedtsyrer til skinnende pels. Her får du et fuldfoder med vitaminer og næringsstoffer til sund udvikling. Britt er det perfekte fuldfoder til de små derhjemme, for at sikre sig at de får det de har brug for i sin udvikling.

Fordele ved Brit Animals Rabbit Junior Complete:
Ulemper ved Brit Animals Rabbit Junior Complete:

Vitaminer: Rig på omega-3
Sukker indhold: Nul tilsat sukker
Tilsætningsstoffer: Ingen kunstige farver
Fordele: Til udviklingsfasen
Type: 4 – 20 måneder

5. Supreme Science Selective - Stimulerer appetit hos ældre hamstere

4.6/5

Vores vurdering:

Leder du efter et produkt, som virkelig tilbyder det bedste hamster foder til dit kæledyr, så har du et godt svar her. Supreme Science Selective for voksne hamstere har et højt indhold af naturlige fibre for at fremme sundhed og vitalitet hos dit hamster. Dette Foder er ikke tilsat sukker og andre skadelige ingredienser, der kan have konsekvenser for dit hamster. Selective er venlig mod tænderne hvilket betyder, at dine hamstere vil opleve en fantastisk smagsoplevelse og ville have en tilfredshed, når de tygger deres mad. Selective hjælper med at understøtte immunsystemet hos ældre hamstere. Foderet indeholder timotej hø og timian for at hjælpe med at stimulere appetit, hvilket hjælper med at forhindre aldersrelateret modvilje mod at spise. Andre antioxidant ingredienser samt hørfrø og C-vitamin hjælper med at støtte immunforsvaret og sund hud og pels. Her får du ikke bare et produkt, der kan en ting, men hamsterfoder som tilbyder et hav af fordele.

Fordele ved Supreme Science Selective:
Ulemper ved Supreme Science Selective:

Vitaminer: Vitamin A, Vitamin D
Sukker indhold: Nul tilsat sukker
Tilsætningsstoffer: Ingen kunstige farver
Fordele: Appetitvækkende
Type: Alle aldre

6. Burgess Excel Indoor - Til indendørs hamstere

5 / 21 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Der findes rigtig mange produkter på markedet, og alle kæmper lige hårdt om, at være populær og tiltrækkende for forbrugere. Det er dog enormt vigtigt, at holde øje med at disse store producenter, rent faktisk tilføjer sunde ingredienser til deres foder. Burgess Excel Indoor er et af de mærker, hvor det er vigtigt at checke indholdet før du køber. Dette foder indeholder kunstige sødemidler, som bestemt ikke sundt for hverken dit hamsters velfærd, eller fordøjelsessystem. Dog er det en lille procentdel, man alligevel kan dette skade nogle hamstere, som er sensitive. Udover dette kræver dit hamster. et andet foder, når de færdes indenfor. Da de ikke får D-vitamin fra sollys. Med D-vitamin, mælkebшtte og brændenælder er Burgess Indoor Rabbit pellets lavet specielt til indendørs hamsters behov.
Foderes indeholder prebiotika, for at støtte immunsystemet og sunde tarmbakterier. Være dog opmærksom på igredienserne i dette foder inden du køber det, og hold øje med dit hamster.

Fordele ved Burgess Excel Indoor:
Ulemper ved Burgess Excel Indoor:

Vitaminer: Vitamin D
Sukker indhold: Tilsat sukker
Tilsætningsstoffer: Kunstige farver
Fordele: Til indendørs fodring
Type: Alle aldre

Hvad er det bedste hamsterfoder?

For at vælge det bedste hamsterfoder skal du først overveje, hvad hamstere spiser i naturen. Selvom du holder hamstere som kæledyr, betyder det ikke, at deres biologi har ændret sig – de har stadig brug for den samme type mad for at være sunde. Så kort sagt, hamstere er altædende.

Det betyder, at de spiser både kød og planter i naturen. De mest almindeligt spiste fødevarer er frø, korn, nødder, revnet majs, frugt, grøntsager, insekter, frøer og firben.

Selvom hamstere spiser en bred vifte af forskellige fødevarer, betyder det ikke, at de specifikt skal spise disse fødevarer. Hvad det dog betyder, er, at den mad, du fodrer dem med, skal have samme ernæringsmæssige statistik som deres vilde mad.

Så så længe den mad, du fodrer din hamster, når disse specifikke ernærringsstandarder, burde du være okay.

I vores vurdering har vi valgt Selective som det bedste foder. Selective er en af de producenter, der tager dyrets behov, natur og øko-system i betragtning. De lever virkelig op til et naturligt koncept af at møde biologi og evolution, og implementerer det i deres foder til kæledyr. Selective hamsterfoder indeholder sund, naturlig og afbalanceret ernæring, da pillerne giver alt, hvad dit hamster har brug for.

Hvad skal en hamster have at spise?

I naturen spiser hamstere naturligt en blanding af frø, korn, insektlarver og større insekter såsom fårekyllinger. Som kæledyr har hamstere brug for en afbalanceret og varieret kost af god kvalitet, der indeholder alle de essentielle næringsstoffer og mineraler, de har brug for. En sammensat pelletration eller blanding af forskellige frø formuleret til at opfylde deres behov, er en god kost. Eller små mængder grønt, rensede rodfrugter og frugtstykker som æbler. Læg deres mad i flade fade eller direkte på burets gulv. Hvis det er i et fad, skal du forvente, at de vender det for at overføre indholdet til deres spisekammer. De bærer mad i deres kindposer og kan ses trække sig tilbage fra deres mad med svulmende kinder. De kan godt lide at sidde op og holde stykker af mad for at gnave.

Hvad kan en hamster ikke tåle?

ikke alle frugter og grøntsager er sikre for hamstere at spise. Du skal undgå at fodre dit hamster, med ting fra denne liste:

Citrusfrugter
Ananas
Hindbær
Abrikoser
Nektariner
Ferskner
Rabarber
Rå bønner
Mandler
Selleri
Kartoffel

Alle ovenstående er skadelige for hamstere, hvis de indtages. Alt kød, frugt eller grøntsag, der fodres til et hamster, skal tilberedes umiddelbart før fodring. Lad ikke mad i et hamsters bur rådne. Fjern mad, der er ved at blive dårlig, så snart du bemærker det. Desuden er sukkerholdige ting, der er dårlige for mennesker, også dårlige for hamstere og bør ikke fodres til dem. Inklusiv hvidt brød, chokolade og slik.

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.