En lem, der giver din hund sikker og nem adgang til det fri, kan være en reel bekvemmelighed for dig som har en hund, og ønsker mere frihed sammen med dit kæledyr. En hundelem frigør dig fra at skulle åbne døren, hver gang din hund gerne vil ud, hvilket viser sig at være særligt nyttigt med ældre hunde, som måske har brug for at aflaste sig selv ofte, eller hunde som elsker at vandre frem og tilbage i hjemmet og det fri.

De bedste hundelem findes i øjeblikket i en lang række størrelser, funktioner og stilarter, der passer til både dig og dit kæledyrs hjemmesituation. Disse omfatter vindues-, væg-, traditionelle dørmonterede modeller og endda elektroniske versioner. I denne guide vil vi give dig et overblik over de forskellige funktioner du skal kigge efter, og udpensle de forskellige typer der er på markedet, så du kan tage det bedste valg i det store sortiment.

Her har vi listet 2 ting, du skal overveje før du køber en hundelem. Ved alle produkter I artiklen har vi forholdt os til disse punkter.

Det er vigtigt at forholde sig til den pris, man ønsker at betale for, når man går på jagt efter en hundelem. Når det kommer til en hundelem afspejler værdien oftest prisen.

En hundelem til små hunde er anderledes designet, end en hundelem til store hunde. Vi udvælger et utal af forskellige størrelser, så der er noget til enhver hundeejer.

Sammenligning og oversigt af produkter

1.

Bedste hundelem på markedet

4.2 / 786 anmeldelser
4.2/5

2.

SMART hundelem til mindre hunderacer

4.6 / 1,429 anmeldelser
4.6/5

3.

Hundelem isoleret

4.6 / 357 anmeldelser
4.6/5

4.

Hundelem med 2-vejs dør

4.7 / 510 anmeldelser
4.7/5

5.

Hundelem til dør

4.5 / 821 anmeldelser
4.5/5

1. PetSafe - Bedste hundelem på markedet

4.2 / 786 anmeldelser
4.7/5

Vurdering:

PetSafe er en stærkt isolerede, energieffektiv dør, og en af de bedste på markdet lige nu, når det kommer til at være multifunktionel og beskyttende mod alt slags vejr.
Mens de fleste lignende produkter har én gummi/plastik klap, har denne hundelem en isoleret lem klemt mellem 2 gummi/plastik yderflapper. Der er også en magnetisk tætning, der sikrer, at døren forbliver lukket, selv under blæsende vejr. Den stærke metalramme er forstærket med aluminiumshjørner for at forhindre bøjning eller beskadigelse, hvilket betyder at den er uigemtrængende. Denne hundelem er udstyret med et skyde-ind-lukkepanel, der helt låser døren, når du ikke har brug for det, hvilket giver beskyttelse for hjemmet og mod ubudne gæster. PetSafe tilbyder denne hundelem i 3 størrelser: Medium, Large og Extra-Large. Den fås også i en Small størrelse med en plastramme i stedet for en aluminiumsramme, hvilket vil sige du kan få den type, der passer bedst til din hund. Husk dog først at mål af hvilken størrelse, der passer til din race.

Fordele ved PetSafe:
Ulemper ved PetSafe:
Dyregruppe: Hund
Størrelse: 4 typer
Egenskaber: Til mur og træ
Mål: 4.1 – 5.7 cm tykkelse

2. Sureflap - SMART hundelem til mindre hunderacer

4.6 / 1,429 anmeldelser
4.6/5

Vurdering:

En smart hundelem kan betyde et par ting, men generelt bruger den teknologi til at lade din hund komme ind eller ud af huset.

De fleste smarte hundelem bruger Radio-Frequency Identification til at registrere din hund og efterfølgende låser op og/eller åbner døren. Signalet kommer fra din hunds indbyggede mikrochip, hvilket forsikrer sig om din sikkerhed i huset, uden at skulle bekymre dig om indbrud fra hundelemmens indgang. Selvom denne hundelem markedsføres som en kattelem, egnes den ganske fint også til hunde. SureFlap Mikrochip hundelem er en app-styret dør, der gør den lidt mere højteknologisk. Den kan også læse dit kæledyrs mikrochip, hvilket gør SmartKey forældet til mange kæledyr. Hvis dit kæledyr ikke er mikrochippet, har du stadig mulighed for at bruge et Smart Key halsbånd, hvilket ikke anbefales grundet alt for høj EMF stråling direkte ind i din hunds krop.

Det er også muligt for dig, at holde din hund inde om natten eller andre tidspunkter, da hundelemmen har en timer. Den har en spærrefunktion, så den kan programmeres til at låse op og i på bestemte tidspunkter. Hundelemmen kan monteres i døre, glas og vægge.
Denne hundelem / kattelem er til de højteknologiske typer, der nyder teknologiens udvikling.

Fordele ved Sureflap:
Ulemper ved Sureflap:

Dyregruppe: Kat og hund
Størrelse: Fås i flere størrelser
Egenskaber: Passer ind i døre op til 6 cm tykkelse
Indstillinger: 32

3. PetSafe Staywell 600 S - Hundelem isoleret

4.6 / 357 anmeldelser
3.8/5

Vurdering:

Når det kommer til hundelem, er PetSafe en af de producenter, der i den grad leverer, og bringer både størrelse og kvalitet ind i billedet. Denne hundelem er ingen undtagelse, og giver din hund alt den frihed den har brug for, samtidig med at dit kæeldyr ikke behøver at være afhængig af sin ejer.

Hundelemmen er nem at installere og brugervenlig, uden alt for meget teknologisk larm. Den solide aluminiumsramme har forstærkede hjørner til tung brug eller hvis du har flere kæledyr i dit hjem. Den fleksible, bløde flap er tonet og justerbar, så du kan få den til at passe til den størrelse du ønsker dig. En magnetisk klaplukning og luvafisolering langs siderne af klapåbningen danner en vejrbestandig tætning, der giver fuld beskyttelse mod træk og dårligt vejr, hvilket hjælper med at spare på el regningen. Et lukkepanel er inkluderet for forbedret vejrbestandighed eller for at kontrollere dit kæledyrs adgang til hundelemmen. Hundelemmen passer bedst til træ døre, eller mursten og der er en guide med i købet, som hjælper dig til at montere den.

Fordele ved PetSafe Staywell 600 S:
Ulemper ved PetSafe Staywell 600 S:

Dyregruppe: Hund
Størrelse: Passer til større hunde
Egenskaber: Passer ind i alle almindelige døre

4. Trixie - Hundelem med 2-vejs dør

4.7 / 510 anmeldelser
4.1/5

Vurdering:

Leder du efter en stabil producent, der leverer kvalitet til sine produkter, når det kommer til kæledyr, så er Trixie, mærket du burde investere i.

Med Trixie giver du din hund adgang til ethvert rum i huset, også når døren er lukket. Denne 2-vejs hundedør, som er lavet i matriale der holder på længere sigt, har i den grad designet en hundelem, med både dig og din hund i tankerne. Den holdbare plastramme med en lydløs gennemsigtig klap og robust metalbundstang gør den ideel til garagen, vaskeriet eller bagdøren. Begræns adgangen ved hjælp af det aftagelige metalbagpanel, som også beskytter mod ubudne gæster og dårligt vejr. Hundelemmen fra Trixie er velegnet til mellemstore til ekstra store hunde, der vejer op til 50 kg. Den er hurtig og nem at monterer, og kommer med en simpel brugervejledning, der hjælper dig igennem hele processen.

Fordele ved Trixie:
Ulemper ved Trixie:

Dyregruppe: Hund
Størrelse: Passer til større hunde
Egenskaber: Passer ind i alle almindelige døre

5. Ferplast Swing 11 - Hundelem til dør

4.5 / 821 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Takket være Ferplast Swing-serien kan du nu installere en hundelem, der hjælper dig til at give dit kæledyr mere frihed, uden du skal bekymre dig om dårlig isolering, eller ubudne gæster.

Svingdøren kommer med det innovative Wind Stopper System, som er et system til beskyttelse mod træk, hvilket er en stor økonomisk faktor, du bør overveje, når du skal investere i en hundelem, grundet de høje takster der er nu til dag på el og varme. En anden vigtig egenskab er 4-vejs låsesystemet, der giver dig mulighed for at justere åbningstypen efter dine behov: kun indgang, kun udgang, ind- og udstigning eller lukket. Hundelemmen fås i forskellige størrelser, og går helt ned til størrelse small, som passer til de mindre racer, oog helt op til en ekstra large, som passer til de større racer, så du ikke skal bekymre dig om der er plads eller ej. Udover de smarte funktioner, der hører til dette produkt, kan du også vælge hundelemmen i to forskellige farver, og begge tilbyder et flot look og moderne design, som passer til stort set alle hjem. Hundelemmen kan indstalleres i døren, træ, mursten.

Fordele ved Ferplast Swing 11:
Ulemper ved Ferplast Swing 11:

Dyregruppe: Hund
Størrelse: Fås i flere størrelser
Egenskaber: Træ, glas og mursten
Indstillinger:4 funktioner

Hvilken hundelem med chip er bedst?

Hvis du vil kontrollere adgangen til dit hjem, have mere kontrol over, hvornår dine kæledyr kommer og går, og bare holde styr på, hvor dine kæledyr er, så er der intet som SureFlap. Den tryghed, det giver, ved at vide, at dine kæledyr er sikre, er prisen værd, og samtidig tilbyder denne hundelem, en masse nye funktioner, som gør det hele lettere og smartere, og giver frihed til både ejer og hund. SureFlap er en af de dyrere produkter, men hundelemmen lever helt sikkert op til sin pris, og er værd at prøve, hvis man ønsker at hoppe på SMART vognen og bruge fordelene ved teknologien.

Hvad skal man forholde sig til, når man køber en hundelem?

Der er mange grunde til at elske at have en hund, men at skulle konstant løbe til døren, når de begynder at ville udenfor, er ikke en af ​​de ting vi nyder mest. Hverken hund eller ejer. Det er derfor, nogle kæledyrsejere vælger hundedøre, en tovejsklap skåret ind i en dør eller placeret i en skydedørsåbning, der giver din hund frihed til at komme og gå, som den vil

Masser af kæledyrsejere kender deres hunds vægt som deres egen bukselomme. Vægt er dog ikke en nøjagtig måde at måle din hund på for en hundelem. I stedet skal du kende din hunds højde.

For at finde din hunds højde, mål dem fra deres forpoter til det højeste punkt på deres skuldre.

Når du vælger en størrelse, skal du sørge for, at den øverste kant af hundelemmen er mindst 1 tommer over din hunds ryg. Dette vil sikre, at de ikke kommer til skade, mens de bruger døren og kan bruge den hele deres liv.

Mange kæledyrsejere ønsker at få en hundedør, men er bekymrede for, at det vil være et sikkerhedsproblem. Det er en gammel myte, at indbrudstyve kommer ind i hjem ved at klatre gennem hundelem. I virkeligheden er de fleste hundelem for små til, at en person komfortabelt kan klemme sig ind i dem. Desuden undgår de fleste indbrudstyve at ramme huse, der har hunde i, da hunde er gode til at beskytte familiens hjem.

En vigtig del er at forsikre dig, at isoleringen af din hundelem er i top. Grundet høje priser nu til dags, sidder mange danskere i el og varme regninger, der næsten ikke er til at overskue. Gamle modeller af hundelem lukkede altid koldt luft ind, og lavede træk, men heldigvis har udviklingen ændret lidt på disse ulemper. Det er vigtigt at holde øje med energieffektiviteten af den hundelem du køber, så du undgår høje varme regninger og dårlig isolering.

Hvorfor skal man bruge en hundelem?

Sundere forhold for din hund: En hundelem giver din hund ny frihed, og gør at den ikke længere er tvunget til at vente, muligvis i lange timer, og tigge ved døren, indtil nogen lukker ham eller hende ud.

Giver din hund en bedre livskvalitet: Din hund kan frit boltre sig udendørs, slappe af og strække ud på din veranda, dæk eller græsplæne og nyde det varme solskin. Din hund kan trille rundt i det kølige grønne græs og indtage den friske luft og mange andre dejlige fornøjelser i det fri, uden at være afhængig af dig.

Du er fri for at være dørmand: Du er endelig fri for de kontinuerlige afbrydelser flere gange om dagen, når din hund tigger om at komme ud. Det gør tilværelsen for jer begge meget mere behagelig.

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.