Regelmæssig pleje af pels, er vigtig for at holde dine kæledyr velholdte, se flotte ud og føle sig sunde og klar til leg. Der er mange hunde og katteracer tilbøjelige til at få smertefulde hår og hudproblemer, hvis de ikke bliver børstet, trimmet og passet ordentligt. Visse langhårede og dobbeltcoatede racer har stor gavn af hyppig pleje, hvilket kræver det rette udstyr, hvis man ønsker at gøre det selv derhjemme. Som med de fleste kæledyrsprodukter er der mange forskellige hundetrimmere at vælge imellem, og det kan virke overvældende at finde de bedste trimmer til din hunds behov. Vi har samlet en guide over de bedste hundetrimmere på markedet, der kan hjælpe lige netop dig, med at holde din hunds pels smuk og fin. Udover det har vi tilføet guidlines, der netop skal informere omkring processen, når man vælger at gøre det selv derhjemme med sin hundetrimmer.

Når du vil investere i en hundetrimmer, er det vigtigt først og fremmest at sætte sig et budget for, hvad man har lyst til at bruge af penge. Hundetrimmere ligger i mellem 300 kr. – 1500 kr. og det er vigtigt at vide at prisen afspejler kvaliteten.

De fleste produkter er allerede afprøvet af forbrugere derude. Så hvad siger andre om hundetrimmere på markedet. Kundeanmeldelser giver altid et klart billede af om det virker eller ej.

Er den nem ag bruge og håndtere? Er det for professionelle hundetrimmere eller kan du bruge trimmeren derhjemme selv uden problemer. Hold øje med hvad de forskellige hundetrimmere er lavet til.

Der findes mange hunderacer og der findes mange hundetrimmere. Så det er vigtigt at vurdere hvad din hunds behov er. Jo mere pels, jo mere kraftfuld skal motoren være.

Det er irriterende at stå midt i arbejdet, og gå tør for batteri. I sær hvis det bare skal overståes. Vurdere om det er en længere process du skal igennem og derefter se på hvor meget levetid af batteri du har brug for.

 

Experternes anbefaling

Moser Hundetrimmer

4.4 / 110

4.4/5

Vores Top 3

Bedste manuelle

Furminator

4.8 /19
4.8/5

Til større hunde

Moser 1400

4.1 / 515
4.1/5
Hundetrimmer test, Moser model 1245 45 wat
4.4 / 110
4.6/5

Vores vurdering:

Moser er en alsidig model designet til at trimme ethvert kæledyr og enhver type pels. Det er en stærk og kraftig maskine, der i den grad lever op til sit ry hos brugerene. Moser hundetrimmer har indbygget stødabsorbering, der minimerer vibrationer fra motoren, hvilket gør den venlig overfor kæledyr, der ikke nyder hverken lyden en følelsen af en fremmed maskine. Med sine superskarpe knive trimmer Moser blidt i pelsen uden at beskadige dyrets hud eller pels. Luftkøling af arbejdsdelen beskytter kæledyret mod forbrændinger og der er mulighed for at justere maskinen så den giver dig flere valgmuligheder til at at vælge den optimale længde på hårklippet. Med Moser hundetrimmer får du altså en dyrevenlig maskine, der tilgodeser dit kæledyrs behov og frygt, når det kommer til at få ordnet pelsen. Den er designet til alsidig brug, ergonomisk designet til hånden og kommer med to forskellige hastigheder.

Fordele:

Ulemper:

 • Type: Til alle hunderacer

 • Tilbehør: knivsæt 1 mm, rensebørste, olieflaske og ekstra kamme på 10 mm og 16 mm.

 • Vægt: 450 gram

 • Klippehøjde / trim Højde: 1 mm

 • Trimbredde: 40 mm

 • Overblad: 19 tænder

 • Underblad: 26 tænder

 • Motor: 45W

Oster A6 Slim Klippemaskine – Letvægts hundetrimmer

Hundetrimmer test, slim
4.6 / 27
4.6/5

Vores vurdering:

Denne hundetrimmer fra Oster bringer professionel kvalitet, takket være brugen af ​​zink legerings teknologi, den kraftige motor og de tre hastighedsindstillinger der medfølger.

Oster hundetrimmer er i stand til at håndtere langt hår og vanskelige cut med lethed, og bruges oftest til hundeudstillinger, grundet den ergonomiske form, der gør den brugervenlig. Bladene er designet til ikke at tilstoppe og skabe knuder.

En anden vigtig fordel ved dette system er at denne klippemaskine er mere støjsvag end andre produkter. Dette skyldes manglen på vibrationer, så processen bliver mere tryg for dyret.

De patentanmeldte vibrationsisolatorer er designet til at absorbere vibrationerne forårsaget af den kraftige motor og sikre, at oplevelsen bliver meget mere skånsom og behagelig. Osters har designet lige netop denne hundetrimmer, for den bedste oplevelse både for kæledyr og ejer.

Fordele:

Ulemper:

 • Type: Til alle hunderacer

 • Indstillinger: 3 hastigheder høj 4,400, Medium 3,600 Lav & 3,100 skær pr./min.

 • Ledningslængde: 3,6 meter Tilbehør: 1x

 • Oster smøreolie 14,8 ml 1x lille rensebørste

 • Længde maskine uden skær: 17 cm

 • Tykkelse på det smalleste sted: 3.7 cm

 • Vægt: 360 gram

 • Motor: 230 W

Hundetrimmer test, Moser 1400
4.1 / 515
4.1/5

Vores vurdering:

Denne hundetrimmer fra Moser er en af de mest brugeranmeldte hundetrimmere på markedet. Dens popularitet skyldes den kraftige motor, der medfølger, og kvaliteten den leverer, når arbejdet skal gøres. Hundetrimmeren e​​r lavet af rustfrit stål, har en kraftig pendulmotor, der kører 6.000 rpm. Sættet indeholder 2 forskellige tilbehør: En børste til rengøring og olie og et dæksel til beskyttelse. Længden af ​​hårklippet justeres ved hjælp af kontakten, fra 0,7 til 18 mm.

Det tyske mærke Moser præsenterer på markedet både professionelle modeller og mere økonomiske muligheder med kontakt forbindelse eller trådløs strøm.

Virksomhedens enheder har en patenteret teknologi til slibning af knive, som gør det muligt at forlænge levetiden og opretholde arbejdets nøjagtighed. Når du investerer i en Moser hundetrimmer, investerer du i et langtidsprodukt, du vil have i mange år frem.

Fordele:

Ulemper:

 • Type: Til alle hunderacer

 • Indstillinger: 3 hastigheder høj 4,400, Medium 3,600 Lav & 3,100 skær pr./min.

 • Ledningslængde: 3,6 meter Tilbehør: 1x

 • Oster smøreolie 14,8 ml 1x lille rensebørste

 • Længde maskine uden skær: 17 cm

 • Tykkelse på det smalleste sted: 3.7 cm

 • Vægt: 360 gram

 • Motor: 230 W

GT416 hundetrimmer – Letvægt hundetrimmer til små områder

Hundetrimmer test, Gt416
5.0 / 1
5/5

Vores vurdering:

GT416 er en ledningsfri hundetrimmer, egnet og lavet til svært tilgængelige steder på dit kæledyr, der er svært at klippe med en almindelig trimmer. Dette er en god investering for enhver groomer, der har sans for detaljer. Det tyske design opererer fra et lithium-ion-batteri og har en enkelt hastighedsindstilling, med en 24 mm bred klinge og er ideel til indviklet klipning omkring ansigter, ører, fødder osv. Den kan klippe i 90-120 minutter på en opladning og tager ca. 90 minutter at genoplade fra tom, hvilket giver god tid til at få ordnet skønhedsdetaljerne på dit kæledyr. Denne klipper kan efterlades på opladning kontinuerligt, uden at der opstår skade på batteriet. Dens unikke konturform passer perfekt til hånden, og er ergonomisk bygget til at undgå slid. Denne hundetrimmer er lavet i letvægt, så det gør den nem at bruge.

Fordele:

Ulemper:

 • Type: Til alle hunderacer

 • Indstillinger: 3 hastigheder høj 4,400, Medium 3,600 Lav & 3,100 skær pr./min

 • Tilbehør: 1 Exacta ledningsfri skraber, 1 barberhoved (GT608), 1 ladestation, monteringskam – justerbar til 4 forskellige skærelængder (3-6 mm), 1 børste, 1 Aesculap olie (GT604), 1 brugermanual

 • Skærelængde: 0,5 mm

 • Klippebredde: 24 mm Vægt: ca. 115 g

 • Støjniveau: <70 dBA

Hundetrimmer test, Furminator
4.8 / 19
4.8/5

Vores vurdering:

Hvordan fungerer en FURminator? Det er som en magisk hårmagnet, som din hund vil elske lige så meget som dig. Furminatoren er designet af en professionel groomer og hendes mand, som havde søgt længe efter et værktøj, der effektivt ville fjerne kæledyrs underuld og knuder. Da de aldrig havde fundet en, der virkede, satte de sig for at designe en, der ville. Furminator har superfine metalbørster, der er designet til at fjerne to slags hår på din pelsede ven: hår, der allerede er løst, og hår, der udgør din hunds underuld. Mens du trækker værktøjet til afhændelse langs din hunds krop, fyldes metalbørsterne med pels i en fart. De er dybe nok til at nå ned til underulden, hvilket er nøglen til fældeprocessen. Furminator er i den helt anden ende af prisklassen, og passer perfekt til familien på budget, der blot ønsker at investere i en gammeldagsmetode med nye egenskaber.

Se i øvrigt vores sammenligning af hundebørster på markedet, hvor vi har samlet flere af denne typer produkter.

Fordele:

Ulemper:

 • Type: Hundetrimmer

 • Egnet til: Store korthåret hunde

 • Materiale: Stål

Oster Cordless Mini Trimmer – Til mindre hunde

Hundetrimmer test, Oster

Vores vurdering:

Oster Cordless mini trimmer er et system, der virker som den ideelle model for dem, der ønsker at kopiere de professionelle derhjemme. Den har et kompakt drivsystem, effektiv motor og er designet til at være nyttigt for både hjemmetrimmere og professionelle. Højdepunktet med denne model er brugen af ​​lithium-ion-batteriet. Denne enhed har en imponerende annonceret driftstid for en trådløs model, og virksomheden hævder, at den kan holde i så meget som 2 timer. Denne lille mini maskine fra Oster leverer både kvalitet, og imødekommer alle behov. Oster Mini har et snit af høj kvalitet og indviklet arbejde omkring fødder og ansigt Hundetrimmeren overskrider en god hastighed for et godt snit med stærke 300 slag i minuttet. Andre fordele inkluderer den pænt placerede strømafbryder, den lavere støj, der genereres med anstændig strøm, og det faktum, at den generelt er let at bruge.

Fordele:

Ulemper:

 • Type: Til alle hunderacer

 • Indstillinger: 1 hastighed

 • Tilbehør: Et afstandsblad, en lille flaske smøreolie, en rensebørste, en kam

 • Vægt: 236 gram

 • Funktioner: Trådløs

Hvilken hundetrimmer er bedst i test?

Moser Hundetrimmer Model 1245 Max 45 W er bedst i test. Den er alsidig og brugervenlig, og er designet i en kvalitet, der passer til alle hunderacer. Den har en kraftig motor, og har fået flest positive vurderinger på nettet.

Hvad koster en hundeklipning?

Afhængigt af dine plejebehov kan du muligvis slippe afsted med den billigere og mindre robuste version af klippemaskiner til hundepleje. Du kan dog befinde dig i den modsatte ende af det spektrum og har brug for en klippemaskine af professionel kvalitet til din hundeplejevirksomhed med flere, der skal plejes hver dag. I begge tilfælde kan du planlægge sandsynligvis at bruge et sted inden for intervallet 200 kr. til 1400 kr. for dine timmere

Har man brug for en hundetrimmer?

Hvis du har en hund, uanset racen eller pels, kræver de alle vedligeholdese. At købe dit eget sæt hundeklippere er den praktiske løsning, og det behøver ikke være en stor udgift – især i forhold til flere ture til frisøren.

En hundetrimmer hjælper dig med at holde din hunds pels ren og flot. Nogle hunde kan lide af knuder og hud problemer, hvis deres pels ikke bliver ordnet, så derfor er det vigtigt, at du ved hvilken hund du har med at gøre, så du kan tilpasse en hundetrimmer til den slags pels.

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.