At børste din kat og holde den ren er en vigtigt del af det at være katteejer. Pleje opbygger ikke kun tillid mellem dig og din kat, men det er også en særlig vigtig opgave, for at undgå ubehag og sygdom hos din kat. Ingen ønsker at ende med at håndtere smertefulde uldkugler.

Katteejere bør altid være udstyret med en fantastisk kattebørste, der passer til din kats plejebehov. En kattebørste er ikke et produkt du bare kan købe, og så passer det til alt slags pels og race. Du skal tage din kats særlige pels i betragtning, da hver pelstype har forskellige behov.

I denne kattebørste test svarer vi på de spørgsmål du må have, og giver dybere information omkring hvordan du vælger den bedste kattebørste. I denne kattebørste test har vi også samlet et overblik over de mest alsidige kattebørster på markedet, så du bedst muligt finder frem til det der passer dig og din kat.

Her har vi listet 2 ting, du skal overveje før du køber en kattebørste. Ved alle produkter I artiklen har vi forholdt os til disse punkter.

Når du vil investere i en kattebørste, er det vigtigt først og fremmest at sætte sig et budget for, hvad man har lyst til at bruge af penge. kattebørster ligger mellem 50 kr. – 200 kr. og det er vigtigt at vide at prisen afspejler kvaliteten.

Hvad betyder typen for dig og din kat? Der findes tonsvis af modeller på markedet. Nogle børster er til store katte andre til små. Nogle til kort hår, underuld og andre til langt hår og fæld. Vi vælger de mest alsidige produkter så vi sikrer, at der er en kattebørste typer.

Sammenligning og oversigt af produkter

1.

Bedste kattebørste på markedet

4.4 / 1,097 anmeldelser
4.6/5

2.

Kattebørste med to sider

4.4 / 168 anmeldelser
4.6/5

3.

Kattebørste som giver massage

5 / 2 anmeldelser
5/5

4.

Blød kattebørste til den yderste pels

4.5 / 39 anmeldelser
4.3/5

5.

Alsidig kattebørste til alt slags pels

4.3/5

6.

Selvbetjenings kattebørste

3.7 / 769 anmeldelser
3.7/5

7.

Kattebørste til sart hud

4.3/5

1. FURminator - Bedste kattebørste på markedet

4.4 / 1,097 anmeldelser
4.7/5

Vurdering:

Furminatoren er designet af en professionel groomer og hendes mand, som havde søgt længe efter et værktøj, der effektivt ville fjerne kæledyrs underuld og knuder. Da de aldrig havde fundet en, der virkede, satte de sig for at designe en, der ville.

Furminator til katte har super fine stålbørster, der er designet til at fjerne to slags hår på din kat: hår, der allerede er løst, og hår, der udgør din kats underuld.

Denne kattebørste er alsidig, da den er dyb nok til at nå ned til underulden, hvilket er nøglen til fælde processen, så du undår hår overalt. Det ergonomiske håndtag giver dig komfort, mens den buede kant passer til din kats naturlige bygning og form for deres komfort. Denne kattebørste er lavet til små katte med langt hår.Furminator er i den helt anden ende af prisklassen, og passer perfekt til familien på budget, der blot ønsker at investere i en gammeldags metode med nye egenskaber, og som ønsker sig det bedste produkt på markedet, som i lang tid har trendet blandt forbrugere.

Fordele ved FURminator:
Ulemper ved FURminator:
Type: kattebørste
Egnet til: Medium langhåret katte
Materiale: Stål

2. Furminator - Kattebørste med to sider

4.4 / 168 anmeldelser
4.4/5

Vurdering:

Dette er endnu en kattebørste fra furminator, der gør et fremragende stykke arbejde med at fjerne løse hår og snavs såsom skæl, knuder eller måtter. Kattebørsten har to sider: nylon og en stiftbørste til at håndtere forskellig slags pels, hvilket gør den enormt alsidig og kan passe til flere slags racer og pels.

Kattebørsten er velegnet til hunde, der har en silkeblød pels og er også god til at fjerne snavs fra katte med kort pels. Den kan bruges til at hjælpe den lange pels, da den spreder de naturlige olier og skaber en smuk pels som finish. Dog er den ikke god til at groome den lange pels, og skal kun bruges som afsluttende værktøj, når pelsen er børstet.

Fordele ved Furminator:
Ulemper ved Furminator:

Type: Kattebørste
Egnet til: Til silkeblød pels og korthåret katte
Materiale: Nylon

3. Buster - Kattebørste som giver massage

5 / 2 anmeldelser
5/5

Vurdering:

Leder du efter en børste, der ikke kun gør et godt stykke arbejde, hvad angår børstningen af din kat, men som også føles helt fantastisk, og giver din kat ro og tryghed når i sammen skal holde pelsen fin. Så er Buuster kattebørsten du skal have fat i.

Mange katte bryder sig ikke om at blive børstet, det kan enten være ængsteligt for dem, eller ubehageligt, grundet hårde stål nåle, som ikke føles godt i pelsen. Buster har gummitænder, der stimulerer pelsens naturlige olier, og samtidigt masserer og afstresser din kat. Buster kommer med mange sundheds faktorer, der gør den værd at investere i. Den fremmer sund hud og øger blodcirkulationen hos din kat, så den kan holde sig sund og rask i længere tid. Katte børsten passer bedst til kort og mellemkraftig pels, så overvej hvilken katte pels du har med at gøre, inden du investere. Denne katte børste sikrer en effektiv og komfortabel oplevelse for dig og din kat.

Fordele ved Buster:
Ulemper ved Buster:

Type: Kattebørste
Egnet til: Til kort og mellemlangt hår
Materiale: Gummi

4. Trixie - Blød kattebørste til den yderste pels

4.5 / 39 anmeldelser
4.5/5

Vurdering:

Ikke alle kattebørster er skabt til samme formål, nogle er ekstreme, og hjælper med det dybe arbejde, så du grundigt kan få bugt med pelsen, og andre er skabt til at gøre pelsen flot og ren, uden at skulle kæmpe med at få underuld og knuder væk.

Denne bløde børste fra Trixie er skabt til at hjælpe dig med at holde din kats pels ekstra fin, uden at skulle gå alt for dyb. Den er til de nemme opgaver, hvor du blot ønsker, at din kat skal se godt ud, og at pelsen skal være klat, fin og børstet til forskellige lejligheder.

Katte børsten er blød og behagelig for din kat. Den er beregnet til den yderste pels. Med bløde trådnåle, kæmmer den forsigtig din kats pels, så hårene kan se godt ud. Plastikhåndtaget har et gummigreb, der gør denne børste behagelig at bruge, så både dig og din kat kan føle jer godt tilpas under børstningen.

Dette er et fremragende værktøj at bruge, til at skabe en dybere forbindelse til din kat, og mærke tillid og nærvær i mellem hinanden. Giv dig og din kat en gave, i begge kan have brug for nogle gange, når man ønsker kærlighed og omsorg.

Fordele ved Trixie:
Ulemper ved Trixie:

Type: Kattebørste
Egnet til: Til ydre pelsen
Materiale: Plastik

5. Ferplast Gro 5759 - Alsidig kattebørste til alt slags pels

4.6/5

Vores vurdering:

Hvis du mangler en alsidig børste, der kan gøre alt arbejdet på en gang, så har Ferplast et rigtig godt svar til dig. GRO 5759 er en børste til alle slags typer hår, om det så er kort, medium eller langt. Nogle ønsker at bruge forskellige børster, til de forskellige lag af pelsen, mens andre blot ønsker at få jobbet gjort, så deres katte venner kan blive sat fri igen oog nyde den nye tilværelse i pelsen.

Denne kattebørste får pelsen til at skinne, gør den blød oog velplejet og får din kat til at se ekstra godt ud, uden knuder eller fæls i pelsen.
Den er udstyret med polyamidbørster, der giver en stimulerende massage, samtidig med at den sikrer nem kæmning. Børsten er nem at bruge på grund af det innovative gummibelagte ergonomiske håndtag, der sikrer et behageligt greb og maksimal komfort, lavet af slidstærke materialer, der giver robusthed og holdbarhed, så du ikke skal bekymre dig om at være forsigtig, når du arbejder. Ferplast er en producent, der tilbyder en serie af katte børster, så de møder alle behov, der må være, når det kommer til at holde din kat sund og velplejet året rundt.

Fordele ved Ferplast Gro 5759:
Ulemper ved Ferplast Gro 5759:

Type: Kattebørste
Egnet til: Velegnet til alt slags pels
Materiale: polyamidbørster

6. Catit - Selvbetjenings kattebørste

3.7 / 769 anmeldelser
3.7/5

Vurdering:

Vi lever i en moderne verden, hvor der findes produkter, der hjælper os til at gøre hverdagen lettere. Måske du har en travl uge. Måske har du ikke tid til at pleje din kats pels, når der er behov. Eller måske nyder du blot en service, der afstresser dig, og hjælper med at tage ansvaret fra dine skuldre.

Denne kattebørste er en børste, der ikke har behov for din hjælp. Din kat kan gøre det selv. Catit selvbetjenings børste hjælper med at fjerne og samle løse hår, som en konstant støtte for et renere og mere behageligt boligmiljø, uden du skal løfte en finger. Selvbetjenings børsten kan nemt monteres på flade eller hjørneflader, med skruer eller klæbestrimler inkluderet i pakken. Hvis din kat har brug for lidt ekstra incitament, så prøv at tilføje katteurt til det indre rum. Til at starte med inkluderer produktet en pose canadisk katteurt, som også fås separat. Dette gør at din kan bliver mere tiltrukket til børsten, så den automatisk selv tager initiativ til at børste sig selv. Når din kat har vænnet sig til børsten, vil den opleve en behagelig følelse, og rulle sig rundt, for at slippe af med sit fæld og sine hår der generer huden under.

Katte børsten er nem at gøre rent, hvilket er den eneste ting du som katteejer skal gøre. Udover dette klare din kat resten af jobbet selv.

Fordele ved Catit:
Ulemper ved Catit:

Type: Kattebørste
Egnet til: Velegnet til ydre pels
Materiale: Gummi

7. Ferplast Gro 5931 - Kattebørste til sart hud

4.6/5

Vores vurdering:

Ferplast er en af de producenter, der tilbyder alsidige katte børster, som gør stort set hele arbejdet, uden du skal investere i en hel serie af forskellige værktøjer.

Denne kattebørste er til kort, mellemlangt og langt hår. Den er udstyret med plastiktænder, som sørger for at gå dybt ned i pelsen, og få alt underuldet med, så du ikke skal døje med knuder og hårbolde, der gør det ubehageligt for din kat at være til. De afrundede spidser er lavet til at passe på din kats hud. Den er specielt egnet til katte med sart hud, som har brug for ekstra pleje, for ikke at lide under børstningen.
Børsten er lavet i høj kvalitet, og er både robust og holbar. Den er perfekt til dig, der blot ønsker en simpel børste, der gør hele arbejdet, uden du skal stå og fumle med flere forskellige børster. Den er effektiv og hurtig, og komfortabel for din kat at bruge.

Fordele ved Ferplast Gro 5931:
Ulemper ved Ferplast Gro 5931:

Type: Kattebørste
Egnet til: Velegnet til alt slags pels
Materiale: Plastik og stål

Hvordan plejer jeg min kats pels?

At lære at pleje kattepels er et væsentligt ansvar for enhver katteejer, også selvom du har en hårløs kat. Forskellige pslags pels kræver forskellige behov, og disse kan variere fra race til race.

Katte elsker at holde sig selv rene. Du har sikkert set din kat pleje sig selv ved at bruge deres ru tunge til at slikke dele af deres pels.
Som sagt vil børste råd variere afhængigt af deres race. For eksempel skal langhårede katteracer plejes hver dag for at sikre, at deres pels ikke bliver viklet sammen. Disse katte smider også deres pels regelmæssigt, hvilket betyder, at dit hjem sjældent vil være uden kattehår spredt rundt omkring.

Korthårede katteracer på den anden side, kræver kun børstning en gang om ugen. I modsætning til deres langhårede familie har korthårede katteracer ikke en tendens til at smide så meget pels.

Du bør begynde at pleje din kat, når den er killing. For at hjælpe din kat eller killing med at vænne sig til børstens fornemmelse, kan du begynde med at køre bagsiden af ​​børsten henover deres pels, før du introducerer dem til børstehårsiden.

Når du først begynder at introducere din kat eller killing til plejeprocessen, bør du kun børste dem med korte intervaller og børste bestemte dele af deres krop. Børst ikke hele deres krop, da de kan finde plejeprocessen stressende. Du vil gerne sikre dig, at din kat føler sig så godt tilpas som muligt, så de ikke bliver bange for processen senere hen.

Kan man børste en kat for meget?

Ja, du kan overbørste din kat, når du gør det hver dag. Det kan føre til børsteforbrændinger, hudirritationer eller skaldede pletter på pelsen. Eksperter anbefaler, at du børster din kats pels 1 til 2 gange om ugen for at holde den sund og fri for knuder.

Det skal dog siges, at det også kommer an på racen. Som nævnt er der nogle katte racer, med enorm stor pels, som kræver pleje hver dag, for at det er behageligt for dem at bevæge sig rundt. Disse katte kommer fra nordiske lande med koldt vejr, som gør at de har en tykkere pels, og som gør at de har brug for meget mere pleje end normale katte.

Hvilken kattebørste er bedst i test?

Furminator er den bedste kattebørste i test.

Denne kattebørste er alsidig, da den er dyb nok til at nå ned til underulden, hvilket er nøglen til fælde processen, så du undår hår overalt. Det ergonomiske håndtag giver dig komfort, mens den buede kant passer til din kats naturlige bygning og form for deres komfort. Denne kattebørste er lavet til små katte med langt hår. Furminator er i den helt anden ende af prisklassen, og passer perfekt til familien på budget, der blot ønsker at investere i en gammeldags metode med nye egenskaber, og som ønsker sig det bedste produkt på markedet, som i lang tid har været super populær i blandt forbrugere.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvordan plejer jeg min kats pels?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"At lære at pleje kattepels er et væsentligt ansvar for enhver katteejer, også selvom du har en hårløs kat. Forskellige pslags pels kræver forskellige behov, og disse kan variere fra race til race. nnKatte elsker at holde sig selv rene. Du har sikkert set din kat pleje sig selv ved at bruge deres ru tunge til at slikke dele af deres pels. nSom sagt vil børste råd variere afhængigt af deres race. For eksempel skal langhårede katteracer plejes hver dag for at sikre, at deres pels ikke bliver viklet sammen. Disse katte smider også deres pels regelmæssigt, hvilket betyder, at dit hjem sjældent vil være uden kattehår spredt rundt omkring.nnKorthårede katteracer på den anden side, kræver kun børstning en gang om ugen. I modsætning til deres langhårede familie har korthårede katteracer ikke en tendens til at smide så meget pels.nnDu bør begynde at pleje din kat, når den er killing. For at hjælpe din kat eller killing med at vænne sig til børstens fornemmelse, kan du begynde med at køre bagsiden af ​​børsten henover deres pels, før du introducerer dem til børstehårsiden. nnNår du først begynder at introducere din kat eller killing til plejeprocessen, bør du kun børste dem med korte intervaller og børste bestemte dele af deres krop. Børst ikke hele deres krop, da de kan finde plejeprocessen stressende. Du vil gerne sikre dig, at din kat føler sig så godt tilpas som muligt, så de ikke bliver bange for processen senere hen. "}},{"@type":"Question","name":"Kan man børste en kat for meget?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, du kan overbørste din kat, når du gør det hver dag. Det kan føre til børsteforbrændinger, hudirritationer eller skaldede pletter på pelsen. Eksperter anbefaler, at du børster din kats pels 1 til 2 gange om ugen for at holde den sund og fri for knuder.nnDet skal dog siges, at det også kommer an på racen. Som nævnt er der nogle katte racer, med enorm stor pels, som kræver pleje hver dag, for at det er behageligt for dem at bevæge sig rundt. Disse katte kommer fra nordiske lande med koldt vejr, som gør at de har en tykkere pels, og som gør at de har brug for meget mere pleje end normale katte. "}},{"@type":"Question","name":"Hvilken kattebørste er bedst i test?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Furminator er den bedste kattebørste i test. nnDenne kattebørste er alsidig, da den er dyb nok til at nå ned til underulden, hvilket er nøglen til fælde processen, så du undår hår overalt. Det ergonomiske håndtag giver dig komfort, mens den buede kant passer til din kats naturlige bygning og form for deres komfort. Denne kattebørste er lavet til små katte med langt hår. Furminator er i den helt anden ende af prisklassen, og passer perfekt til familien på budget, der blot ønsker at investere i en gammeldags metode med nye egenskaber, og som ønsker sig det bedste produkt på markedet, som i lang tid har været super populær i blandt forbrugere. "}}]}

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.