En transportkasse kan være en kilde til tryghed og hjem for nogle katte, og praktisk når det kommer til at skulle på tur. En transportkasse beskytter dem mod ikke at flygte, når du har brug for at transportere din kat.

Der er næsten lige så mange typer transportkasser, som der er katte. Nogle kasser er gode til at rejse, mens andre er beregnet til at blive sat på plads og efterladt, hvor de er. Dine behov i en transportkasse vil afhænge af din kat. Hvis de er rolige, når de er i et bur, kan du bruge et tråd- eller stofbur. Hvis de er almindelige flugtkunstnere, skal du muligvis investere i et kraftig plast- eller stålbur. Uanset hvilken slags du vælger, så husk, at den vigtigste del af en transportkasse er træning, så din kat kan vænne sig til sine nye omgivelser og blive tryg i buret. Vi har samlet et overblik over de bedste transportkasser på markedet, og de forskellige typer der findes. I denne guide får du et uddybende indblik
i hvordan du vælger lige præcis den transportkasse du står og mangler.

Her har vi listet 2 ting, du skal overveje før du køber en transportkasse til kat. Ved alle produkter I artiklen har vi forholdt os til disse punkter.

Det er vigtigt at få lagt sig et budget, når man starter sin søgen efter en transportkasse. Hvad er du villig til at investere? Og hvilken kvalitet ønsker du? De fleste transportkasser har en pris der afspejler kvalitet

Mange af de transportkasser der er på markedet, er allerede blevet afprøvet af forburgere. Vi prioriterer altid de bedste vurderinger og vælger vores produkter ud fra dem.

Sammenligning og oversigt af produkter

1.

Score:

Bedste transportkasse til katte

5 / 11 anmeldelser
5/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
100 / 100

2.

Score:

Transportkasse godkendt til fly rejer

4.2 / 125 anmeldelser
4.2/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
84 / 100

3.

Score:

Hård transportkasse til rejser

4.1 / 251 anmeldelser
4.1/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
82 / 100

4.

Score:

Transportkasse med 2-i-1 funktion

4 / 26 anmeldelser
4/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
80 / 100

5.

Score:

Moderne transportkasse til katte

4.5 / 49 anmeldelser
4.5/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
90 / 100

6.

Score:

Sammenklappelig transportkasse til to katte

4.8 / 208 anmeldelser
4.8/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
96 / 100

7.

Score:

Mest praktiske valg

/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser

1. Trixie Living & Transport - Bedste transportkasse til katte

5 / 11 anmeldelser
5/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
100 / 100

Når det kommer til en kat, ved vi alle, at de somreelt har individuelle meninger, og gerne ønsker så meget frihed som muligt. Derfor er det vigtigt at investere i en transportkasse, der rent faktisk møder de specielle behov en kat har, så process bliver behagelig både for dig og din kat.

Trixie har udviklet en transporttaske med en veterinær specialist for dyreadfærd, så du er sikker på at du får det bedste af det bedste til din kat. Transportkassen er designet med en udtræksmadras i stabil form, som din kat kan vænne sig til inden brug. Tasken kan åbnes i siden, på toppen og foran, så der er udgange mange steder, og forsikre en god ventilation i tasken. Transporttasken kan bruges som en hule derhjemme, så du kan træne din kat til at gå ind og ud af den, og sikre dig at din kat føler sig tryg ved brug. Udover at være et trygt og sikker rum for din kat, har transporttasken også udvendige lommer, hvor du kan opbevare snack og andre ting der er nødvendige når i skal på tur. Denne taske er moderne og designet specielt til din kat, og er efter vores mening den bedste transportkasse på markedet lige nu.

Fordele ved Trixie Living & Transport:
Type: Transporttaske til katte
Matriale: Polyester
Dimensioner: 29x31x49cm

2. Dogman Sherpa Original Deluxe - Transportkasse godkendt til fly rejer

4.2 / 125 anmeldelser
4.2/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
84 / 100

Hvis du leder efter en taske til din kat på rejsen, som er godkendt hos de fleste fly og passer perfekt under sædet, så har Sherpa designet den perfekte model til formålet.

Denne lille smarte taske gør rejsen bedre både for dig og din kat. Tasken gør turen tryg for din kat, og er komfortabel for din kat at opholde sig i. Transportkassen har et godt ventilationssystem i sidderne, så der konstant er frisk luft ind. Tasken kan åbnes foran, så den kan bruges i hjemmet som et lille hus, eller til at hjælpe din kat til at vænne sig til det nye miljø.
Der er også taget højde for en god hånd strop plus strop til at hænge hen over skuleren med anti glidestykke på. Tasken har en vand afvisende bund, der gør at du kan tage den med i alt slags vejr, uden du skal bekymre dig. Indeni har tasken et hyggeligt lille lammeskinds tæppe, der sidder fast med velcro, og som kan tages af og smides i vask når der er brug for det uden problemer. Tasken kan også fastlåses i bilen til sikkerhedsselen, så du altid er sikker på turen.

Perfekt lille rejse taske, der kan det hele, velegnet til din kats behov.

Fordele ved Dogman Sherpa Original Deluxe:
Ulemper ved Dogman Sherpa Original Deluxe:

Type: Transporttaske til katte
Matriale: Polyester
Dimensioner: 43,18 X 26,67 X 27,94cm

3. Nobby Skudo 2 - Hård transportkasse til rejser

4.1 / 251 anmeldelser
4.1/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
82 / 100

Skudo-transportkasse giver din kat optimal sikkerhed på lange og korte rejser på grund af dens låsbare trykknapper, og dens robuste bygning, der ikke er til at ødelægge. To opbevaringsrum giver ekstra plads til godbidder og andet tilbehør, din kat har brug for på sin rejse. Burdøren kan åbnes udad eller fjernes helt, hvis man har brug for at bruge transporteren til et bur i huset. Denne transportør overholder IATA’s regler for din kat, hvilket betyder at den er velegnet til flyrejser.

Transportkassen anbefales at bruges i hjemmet før i tager på rejse. Dette gør at din kat kan vænne sig til miljøet i kassen, og ikke føle sig ængstelig når i skal på tur. Kassen kan gøres hyggeligt med tæpper og andet tilbehør, der hjælper komforten hos din kat.

Fordele ved Nobby Skudo 2:
Ulemper ved Nobby Skudo 2:

Type: Transporttaske til katte
Matriale: Plast
Dimensioner: 35x36cm

4. Imazo transportkasse - Transportkasse med 2-i-1 funktion

4 / 26 anmeldelser
4/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
80 / 100

Her er en anderledes transportkasse til katte, som er formet på en anden måde, end det du normalt finder på markedet. Og det er der mange fordele ved, da denne transportkasse har flere funktioner, der kommer med sin form.

Transportkassen er formet i oval, da den også kan bruges som en kurv, når tasken ikke bruges som transportmiddel. Låget er aftageligt, hvilket giver to i en og giver dig en god mulighed, for at gøre tasken til et trygt sted at være for din kat, og vænne din kat til miljøet, så din kat altid føler sig komfortabel og hjemme, både i stuen men også på tur. Den ovale kattetaske har god ventilation, justerbar skulderremlængde og en aftagelig pude, der kan vaskes i hånden. I hundelommens sidelomme kan du opbevare de ting du skal bruge når i skal på tur. Der er også en kort lille snor, der forhindrer din kat i at hoppe ud, og forsikrer at din kat sidder fast når tasken er i brug.

Fordele ved Imazo transportkasse:
Ulemper ved Imazo transportkasse:

Type: Transporttaske til katte
Matriale: Polyester
Dimensioner: 53 x 45 x 41 cm

5. Camon - Moderne transportkasse til katte

4.5 / 49 anmeldelser
4.5/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
90 / 100

Mangler du en let og praktisk transport taske til din kat? En transporttaske der er let at have med overalt, og som oveni købet kommer i et flot design, som gør looket lidt bedre. Så har Camon svaret.

Denne transportkasse kommer i brun med lyserøde kanter. Tasken har et stort net både i siden og på toppen af tasken, så den sikrer et godt ventilationssystem og frisk luft til din kat på turen. Udover dette giver nettet også en god udsigt, så din kat kan følge med på rejsen, og føle sig tryg igennem hele processen. Invendigt er der en fast polstret bund, som giver god komfort til din kat, og giver en behagelig underflade, der er rar at sidde på, og som ikke forudsager et rystende underlag, når du går med tasken. Skulderstroppen er lavet i nylon, og kan reguleres så den passer ergonomisk til dig.
Transportkassen kan bruges både som håndtaske eller skuldertaske.
Tasken kan vaskes på 30 grader, hvilket gør den nem at vedligeholde, så du ikk behøver bekymre dig om hygiejne.

Fordele ved Camon:
Ulemper ved Camon:

Type: Transporttaske til katte
Matriale: Polyester
Dimensioner: 47 cm x 35 cm x 5 cm

6. Companion Pet Soft Crate - Sammenklappelig transportkasse til to katte

4.8 / 208 anmeldelser
4.8/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser
96 / 100

Companion Pet er en solid transportkasse, der er lavet til at være praktisk, så du altid kan tage den frem og pakke den ned når du er på farten, og har brug for den.

Transportkassen er lavet med metal, hvilket gør den ekstremt stærk og robust, og gør at din kat ikke bliver kastet rundt, når du transporterer den fra A til B. Tasken består af net på hver side af den, hvilket giver en god udsigt til din kat, og giver god og frisk luft, så det føles behageligt for din kat at opholde sig i den. Det smarte ved denne transportkasse er, at den er sammenklappelig, sе du kan gemme den væk nemt, nær den ikke er i brug. Pet Soft Crate kan åbnes både i toppen og foran, hvilket gør det let for din kat at komme ind og ud. Den kan også bruges som et lille hus i stuen, så din kat har et opholdssted, eller kan vænne sig til tasken og ikke føle angst, når den skal i brug.

Fordele ved Companion Pet Soft Crate:

Type: Transporttaske til katte
Matriale: Polyester og metal
Dimensioner: 102 x 69 x 69 cm

7. Necoichi - Mest praktiske valg

/5
Pris
Billig Dyr
Brugeranmeldelser

Leder du efter en ultralet sammenklappelig transportkasse til din kat, så er denne smarte taske til din kat fra Necoichi et rigtig godt valg.
Denne praktiske bærer er ikke kun stilfuld, men den er samtidig praktisk og ultrakomfortabel, så din kat kan føle sig tryg på rejsen. Den er lavet af et robust stof, der holder din kat fast og sikker, så du undgår at ryste din kat rundt i tasken. Transporttasken er nem at rengøre. Det lette design giver dig mulighed for at bære din kat, hvor end du skal hen uden at slæbe ekstra vægt. Den praktiske taske er lavet med et smart plaidmønster og et puslehovedformet ventilationshul. De ekstra store ventilationsvinduer hjælper din kat til at føle sig godt tilpas, uanset hvor vejen tager dig.
Denne transportkasse er ikke bare en kasse, men en moderne taske, der ser godt ud i mens du bruger den.

Fordele ved Necoichi:
Ulemper ved Necoichi:

Type: Transporttaske til katte
Matriale: Polyester
Dimensioner:

Hvorfor skal jeg bruge en transportkasse til min kat/katte?

En vigtig pointe er, at der ikke er lavet transportkasser, så dyret kan opholde sig i dem hele dagen. Husdyr skal socialisere sig for at forblive sunde. Transportkassen bør kun bruges i bestemte perioder og efter behov.

Når der er behov for at bruge en transportkasse, er det vigtigt, at din kat er vant til det, så den kan føle sig trygt, godt tilpas og hjemme.

En transportkasse til katte bør være øverst på enhver tjekliste for katteejere. Selvom du bare kører din kat til et enkelt stop eller til dyrlægen, er det vigtigt for din kats fysiske sikkerhed og følelsesmæssige velvære at sikre den i en transportkasse Og en gør-det-selv-kasse – som en vasketøjskurv, mulepose eller pudebetræk – vil ikke fungere. Din kat skal føle sig sikker. Den bedste transportkasse vil beskytte din kat mod at komme til skade, mens den er i bilen. Transportkasser giver også katte et trøstende, sikkert rum, når de er nervøse for at rejse.

En transportkasse kan også bruges som et tilflugtssted i hjemmet. Hvis du har gæster, eller hjemmet bliver en smule overvældende for din kat, kan de altid trække sig i deres kasse, og få den fred og ro de har brug for.

Hvad skal du overveje, når du køber den bedste transportkasse til katte

Pris
Der er transportkasser til ethvert budge. Du behøver ikke bruge store penge, men du vil heller ikke bruge for lidt og risikerer at lægge din kat i en transportkasse, der ikke er vellavet. De fleste transportkasser koster mellem 300 kr. til 600 kr.

Størrelse
Den bedste transportkasse til din kat vil være den helt rigtige størrelse til dem. Hvis en kasse er for stor, kan din kat glide rundt i den, og de kan føle sig utrygge og stressede. Sørg for, at den er stor nok til, at de kan vende sig om og lægge sig i, men også bekvemt nok til din kat størrelse.

Lås
Glem ikke at sammenligne lukningerne af de transportører, du overvejer. De nemmeste kasser at bruge har to åbninger – en på toppen og en foran. De fleste hårde plastikkasser låses op i midten, så du nemt kan løfte låget op og væk fra den nederste del. Disse er fantastiske, fordi du ikke behøver at lokke din kat ud af bæreren, og de kommer til at blive på deres komfortable sted.

Prøv at undgå bærere med lynlåse og velcrolukninger, da katte kan bryde disse op, hvis de er motiverede nok. En transportør med en låst frontlåge er dit bedste bud; selv den mest kloge kat burde ikke kunne åbne den.

Vedligeholdelse
Da du bliver nødt til at rengøre transportkassen regelmæssigt, ideelt set før og lige efter brug, skal du kigge efter tasker, der er nemme at rengøre. De fleste transportkasser kan let støvsuges eller vaskes med varmt vand og mild opvaskemiddel. Nogle har også aftagelig polstring, som du kan smide i vasketøjet med kæledyrssikkert vaskemiddel.

Bedste transportkasse til katte

Trixie har udviklet en transporttaske med en veterinær specialist for dyreadfærd, så du er sikker på at du får det bedste af det bedste til din kat. Transportkassen er designet med en udtræksmadras i stabil form, som din kat kan vænne sig til inden brug. Tasken kan åbnes i siden, på toppen og foran, så der er udgange mange steder, og forsikre en god ventilation i tasken. Transporttasken kan bruges som en hule derhjemme, så du kan træne din kat til at gå ind og ud af den, og sikre dig at din kat føler sig tryg ved brug. Udover at være et trygt og sikker rum for din kat, har transporttasken også udvendige lommer, hvor du kan opbevare snack og andre ting der er nødvendige når i skal på tur. Denne taske er moderne og designet specielt til din kat, og er efter vores mening den bedste transportkasse på markedet lige nu.

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.