Et hundebur kan være en kilde til tryghed og hjem for mange hunde. Mange hunde trives, når de har deres egen hule, at gå ind i når de har brug for at trække sig. Det ikke uden grund, at vi har bur til alle slags kæledyr: fuglebure, kaninbure, hamstebure osv. Et hundebur beskytter dem mod de potentielle farer i dit hjem, når du er væk, for ikke at nævne at de beskytter dine ting mod en tyggeglad hvalp. Derudover er et hundebur godt at have, for transport, så din hund altid er sikker under kørslen eller rejsen.

Der er mange typer af hundebure. Nogle bure er gode som transportkasse og rejse, mens andre er mere beregnet til at blive sat på plads og efterladt, hvor de er. Dine behov i et hundebur vil afhænge af din hund. Hvis de er rolige, når de er i et bur, kan du bruge bure som tråd- eller stofbure. Hvis din hund er almindelig flugtkunstnere, ville vi anbefale at du investere i kraftig plast- eller stålbur. Uanset hvilken slags du vælger, så husk, at den vigtigste del af et trygt og godt hundebur for din hund er træning. Vi har samlet et overblik over de bedste hundebure på markedet, og de forskellige typer der findes. I denne guide får du et uddybende udkast af hvordan du vælger lige præcis det hundebur du står og mangler.

Det er vigtigt at få lagt sig et budget, når man starter sin søgen efteret hundebur. Hvad er du villig til at investere? Og hvilken kvalitet ønsker du? De fleste hundebure har en pris der afspejler kvalitet.

Mange af de hundebure der er på markedet, er allerede blevet afprøvet af forburgere. Vi prioriterer altid de bedste vurderinger og vælger vores produkter ud fra dem.

Det er vigtigt at vælge det hundebur, der passer til dine behov. Skal du rejse og mangler en transport kasse? Eller skal du blot have et bur bag i bilen, så du forsikrer din hunds sikkerhed under turen.

Hvad betyder størrelsen for dig og din hund? Der findes tonsvis af modeller på markedet. Nogle er til store hunde andre til små. Vi vælger de mest alsidige produkter så vi sikrer, at der er et hundebur til alle størrelser.

Hundebur, tectake lyserød

Til små hvalpe

Tectake Carola

4.4 / 220 anmeldelser

4.6/5

Vores Top 3

MimSafe-Variocage-Single-Large-55.5x65cm

Mest sikre bur

MimSafe

5.0 / 1 anmeldelse
5/5
Hundebur, vidaxl 54x50 cm

Bedst til bilen

VidaXL Dog Cage

4.4 / 347 anmeldelser

4.4/5

Trixie Transport Box M 55x62cm – Bedste premium hundebur

5,0 / 1 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Hvis du leder efter et hundebur, der er stabil, robust og som kan være en faktor for din hunds sikkerhed, så har Trixie Transport Box, netop det rette produkt for dig. En nok med at den er designet til at være behagelig for din hund, så er den også designet til at være fleksibel. Dettte hundebur fra Trixie er den mest stabile og sikreste variant af Trixie transportbure. Den er særdeles støjsvag og fremmer dermed komforten hos dit kæledyr.
Taget i betragtning at hundeburet er lavet i aluminium, så vejer den relativt lidt med 19,5 kilo. Hundeburet er også pladsbesparende på grund af de delvist skrånende vægge. På den måde kan du få maksimalt plads ud af dit bagagerum, uden buret tager alt pladsen.
Trixie er en model til hunde i alle størrelser. De spænder fra M til XL og tilbyder dermed kvalitet til en overkommelig pris.

Fordele:

Ulemper:

 • Type: Hunde
 • Produktdimensioner: ‎62,87 x 89,54 x 64,77 cm
 • Materiale: aluminium
 • Farve: Grå
 • Størrelse: ‎63 x 65 x 90 cm Vægt: 19,5 kg

Hunter Outdoor – Hundebur til de lange rejser

5,0 / 3 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Hunter Outdoor kan ikke kun bruges som transportboks til dit kæledyr, men er også egnet som et lille hus til din hunds tryghed.

Hundeburet er lavet til at kunne passe ind i alle opbevarings rum og tasker. Den kan let foldes sammen og tages med på ture, så du altid har den med dig.

Hvis du er typen, der rejser meget, er Hunter Transport box perfekt til de lange ture, da din hund får en mere behagelig oplevelse på grund af designet.

Hunter Outdoor er lavet af robust nylon, som ikke kun er vind- og regnafvisende, men også let at rengøre. Der er to åbninger, en på siden og en på toppen, som gør det nemt for dit kæledyr at komme ind. Siderne er forstærket med en robust metalramme, for at sikre høj stabilitet. En blød gulvmåtte indeni giver din hund et behageligt sted at sidde og sove, med masser af plads til at strække ud. For optimal ventilation inde i kassen, selv på varme dage, er der netsider. Hvis det regner, kan nettene lukkes over med lynlåse for at holde din hund tør. Hunter leverer her det perfekte hundebur, til dit kæledyr, der giver høj komfort og god sikkerhed, når turen starter.

Fordele:

Ulemper:

 • Tilbehør: Inkluderer fire pløkker til fastgørelse til udendørs gulvarealer

 • Farve: sort/beige

 • Materiale: 100% nylon / imiteret fåreskind

 • Ventilationsposition: tre vinduer

 • Størrelse: Fås i forskellige størrelser

5,0 / 1 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

MimSafe Variocage er skabt med design og sikkerhed i fokus, og er egnet til dem der er tryghedsorienteret i trafikken, når det kommer til deres køledyr. Mim har været på markedet for bilsikkerhedsprodukter i mere end 20 år. Sikkerheden af ​Mim hundebure er blevet dokumenteret gennem hundredvis af kollisionstest og anses for at væreet af de sikreste produkter på markedet i dag. Variocage hundebure fra Mim giver unik beskyttelse til både mennesker og dyr i tilfælde af en ulykke. Hundeburet er de eneste på markedet, der opfylder kravene til en påkørsel bagfra. De er lavet af stål og pulverlakeret i grå med sorte nuancer. Buret er låst med en kraftig lås, der kan kombineres med en nøglelås. Burene har optimal ventilation, med frisk luft strømmende igennem og ingen detaljer, der kan skade hunden. Hundeburet er lydløst, hvilket gør turen behagelig for dit kæledyr. Hvis du leder efter sikkerhed og et hundebur, der er testet på alle fronter med høj kvalitet, så er Mim et godt valg.

Fordele:

Ulemper:

 • Farve: Sort Type:

 • Hundebur Størrelse:Large

 • Højde i cm: 65.00

 • Bredde i cm: 55.50

 • Dybde i cm: 103.00

 • Antal døre: Enkeltdør

Sherpa Ultimate On Wheels 31×26.7cm – Hundebur på hjul

4,4 / 234 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Hvorfor bære din hund på skulderen, når du med glæde kan trække dit kæledyr rundt, i en super fed designet kuffert. Hvis du foretrækker sådan en stil, så overvej dette hundebur fra Sherpa.

De fleste af de rullende bagagebærere, der findes på markedet, har et stort problem; de tipper, når du trækker i dem, hvilket kan skade din hund eller i det mindste gøre dit kæledyr utilpas.

Denne transportør undgår dette problem ved at installere hjul på den almindelige duffle-lignende bærer. Dette vil hele tiden holde dit kæledyr på en flad, plan overflade. Derudover har den frie 360-graders forhjul til styring og forsænkede baghjul for stabilitet. Indersiden er polstret med en maskinvaskbar imiteret lammeuld, der vil være meget blød på din hunds hud.

Det er den perfekte rejser makker både for dig og dit kæledyr.

Fordele:

Ulemper:

 • Bredde: 31 cm
 • Højde: 26,7 cm
 • Vægt: 2,3 kg.

Sherpa Original Deluxe – Til den lange rejse

4,7 / 1.557 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

De fleste flyselskaber tillader ikke hunde større end 9 kg på deres fly. Nogle hunde ligger inden for denne vægtgrænse, men alligevel er de for høje eller lange til at passe ind i de fleste bærere. Hvis dette lyder bekendt, ville dette hundebur fra Sherpa være dit bedste ven på rejsen.

Udefra har dette hundebur en robust nylonkonstruktion. Mesh er placeret foran og på begge sider, hvilket efterlader bagsiden solid med en lomme til at placere alt, hvad din hund har brug for. Din hund kommer ikke til at mærke længden af ​​rejsen, takket være den imiterede lammeskindsforing. Den kan også maskinvaskes, så du altid kan have den klar tli rejsen.

For at holde denne bæresele har du 2 muligheder, den polstrede håndrem eller den skridsikre skulderrem, der både er behagelig og handy for dig.
Sherpa lever op til deres produkts kvalitet, og er populær blandt forbrugerne.

Fordele:

Ulemper:

 • Type: Hunde rejse taske

 • Dimensioner: 38,1 x 25,4 x 21,5cm

 • Vægt: vejer 1,9 kg

 • Race: OP til 5 kg

 • Størrelse: Tasken fås i 3 str. S – M – L

Trixie Gulliver transportkasse – Hård transport hundebur

4,4 / 319 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Trixie Gulliver hundebur giver dit kæledyr optimal sikkerhed på lange og korte rejser på grund af dens låsbare trykknapper, og dens robuste bygning, der ikke er til at ødelægge. To store opbevaringsrum giver ekstra plads til godbidder og andet tilbehør, dit kæledyr har brug for på sin rejse. Der medfølger også en praktisk plastik mad- og vandskål, som kan fastgøres til stængerne forrest i buret. Burdøren kan åbnes udad eller fjernes helt, hvis man har brug for at bruge transporteren til et bur i huset. Denne transportør overholder IATA’s regler for levende dyr for dyretransport.
Buret har også et håndtag, hvilket gør det særligt praktisk at bruge med Gulliver hjulsættet, som sælges seperat. Dette hundebur fra Trixie er et komfortabel transportmiddel, der er lavet til alle kæledyrs behov.

Fordele:

Ulemper:

 • Farve: Grå, sort Type:

 • Hundebur
  Størrelse: SMALL
  Højde: 600mm
  Bredde: 580mm
  Dybde: 790mm Antal

 • døre: Enkeltdør

 • Størrelse: 4 forskellige S – M – L – XL

4,4 / 347 anmeldelser
4.4/5

Vores vurdering:

Dette hundebur er lavet og designet til en sikker og tryg rejse for både dig og din hund. Den er velegnet til at blive brugt i bagagerummet på din bil, og passer i stort set alle biler, men det anbefales at måle før du investere, så du ved der er plads.. Dette hundehus er lavet af aluminium, som er slidstærkt og nemt at vedligeholde. Hundeburet har vedhæftet plastikhjørneforbindelser for at undgå enhver skade på dit kæledyr. Hundeburets innovative konstruktion sikrer, at din hund har en god udsigt på turen og får nok frisk luft ind. Enkeltdørsdesignet gør det nemt at komme ind og ud, så du undgår besværet.

Hundeburet er af solid kvalitet, og står stærk i bagagerummet, da den har slidsikre velcro i bunden. Buret er lavet til ikke at larme for meget, så din hund kan føle sig tryg på hele rejsen.

Fordele:

Ulemper:

 • Farve: Sølvfarvet

 • Materiale: Aluminium og MDF

 • Produktmål: 54 x 69 x 50 cm (B x D x H)

 • Vægt: Let i vægt og nemt at transportere

 • Typer: Egnet til brug i bagagerummet på din bil

 • Indgang: Har 1 dør

4,4 / 210 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Har du små dyr derhjemme, der trænger til en afspærret legeplads, så huset ikke bliver vendt fuldstændig på hovedet, så er denne lille gård et godt design til stuen, og kommer i flere forskellige designs. TecTake Carola er et hundebur perfekt til hvalpe eller andre små dyr. Hegnet fungerer som hyggelig soveplads, legeplads og også som hvilested, når der skal være pause i huset og de små trænger til en lur og noget ro. Hundeburet kan nemt foldes sammen og er ideel til på farten, på tur eller derhjemme. Nettet sikrer en konstant god luftcirkulation. Hundeburet er nemt at rengøre og udover det er der også lommer til eventuelt tilbehør som legetøj mv.

Tactake Carola kommer i flere forskellige farver, så der er lidt for enhver smag.

Fordele:

Ulemper:

 • Farve: Fåes i flere forskellige farver

 • Type: Hvalpebur

 • Størrelse: onesize

 • Totale mål (Ø x H): 114 x 60,5 cm

 • Antal døre: Enkeltdør

 • Størrelse: 1 størrelse

Hvilken størrelse hundebur skal jeg have til min hund?

Hvilken størrelse hundebur skal jeg have til min hund?

Der er så mange forskellige hundebure at vælge imellem, at beslutningen om, hvilken man skal købe, kan være ret svær.


Først og fremmest er den vigtigste beslutning, du skal tage, størrelsen. For stor eller for lille, og den vil ikke være egnet til formålet. Du skal have det helt rigtige, ud fra de behov du og din hund har. 


Der er forskellige stilarter, forskellige materialer, og hvordan og hvor buret passer ind i dit hjem, som vil spille en rolle i din endelige beslutning om, hvad du vil købe.


En af de mest almindelige fejl, folk begår, når de køber et bur, er at tro, at: ‘Større er bedre.’


Det giver ikke den hyggelige, trygge og sikre følelse, som en hund leder efter i en hule, hvis den bogstaveligt talt rasler rundt inde i et stort åbent rum. De vil ikke lære at elske det halvt så meget, som de burde og kunne.


Og hvis du under hustræningen vil udnytte en hunds naturlige instinkter til at holde deres hule ren, så må den ikke være så stor, at den kan bruge den ene ende til at sove i og den anden ende som toilet.


En kasse skal være lige stor nok til, at din hund kan rejse sig uden at slå hovedet, vende sig komfortabelt rundt og give plads til at ligge på siden med poterne strakt ud foran sig.

Hvilket hundebur passer til min bil?

Skal du bruge et hundebur til bilen er størrelsen vigtig. Som mange andre aspekter af dimensionering af din hund, betyder vægten mindre end højden og længden. En hund på 30 15 kg kan være kortere end en hund på 10 kg pund, afhængigt af racen og alderen. En god tommelfingerregel for enhver hund er at lade dem både stå op og vende sig komfortabelt rundt i deres bur. Både plastik- og trådkasser skal have en foring, seng eller endda et håndklæde langs bunden af ​​dem for at forhindre glidning eller smerte. Når du har fået din hunds højde og længde, kan du finde målene på et bur til din bil der passer til dine behov.

Afhængigt af din hund, vil du gerne vælge et bur, der passer bedst til dine behov. Til en mindre hund skal du vælge et bur med blød side, der passer dem bedre. For en større, stærkere hund er det et bedre valg at vælge et bur med hårde sider eller tråd.

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.