Forår og sommer er en tid, hvor den frilufts lystne sjæl kalder på os og vores families kæledyr. Desværre er dette også sæson for de ubudne gæster såsom flåter og lopper, specielt for katte og hunde.

Uanset hvad vi gør for at holde vores hunde sunde og beskytte dem, er det umuligt at forhindre dem i at møde flåter og lopper, når de går udenfor. Og desværre kan disse parasitter have en alvorlig effekt på din hunds helbred. Der er store fordele ved at være konsekvent, når vi beskytter vores hunde mod disse irriterende parasitter.

Først og fremmest er der loppe- og flåt forebyggende midler på markedet i dag, som er sikrere og mere effektive end det, der var tilgængeligt for 10 år siden. Vores valg er vokset eksponentielt gennem årene, men du skal altid overveje din hunds sikkerhed, når du bruger loppe- og flåt forebyggende middel. Det er bedst at arbejde sammen med din dyrlæge for at beslutte den rigtige kur, der passer til dit kæledyrs alder, helbred og race, samt det miljø, du bor eller holder ferie i. Din dyrlæge vil også overveje, om du har mere end ét kæledyr, har hunde, der svømmer, eller har små børn i din husstand. Vi har dannet os et overblik over de bedste loppekure til hunde, og har samtidig talt med dyreklinikker over hele landet, for at blive klogere på de bedste præparater.

Her har vi listet 2 ting, du skal overveje før du køber loppe og flåt middel. Ved alle produkter I artiklen har vi forholdt os til disse punkter.

Der er ikke noget ved, at investere i loppemiddel, der har et ry for ikke at virke. Når der er lopper, skal de helst væk. Hurtigst muligt, så hverken skader dig eller din kat. Effektivitet er vigtigt, når det kommer til kampen op at få bugt med irritationen.

Er loppemidlet forebyggende og kan hjælpe på lang sigt, med at undgå ubudne gæster. Vi tager udgangspunkt i hvordan produktet virker og hvor lang tid.

Sammenligning og oversigt af produkter

1.

Score:

Bedste receptfri loppemiddel

4.7 / 43 anmeldelser
4.7/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
94 / 100
Effektivitet
87 / 100
Forebyggelse
93 / 100

2.

Score:

Effektiv og sikker loppemiddel

4.6 / 16 anmeldelser
4.6/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
92 / 100
Effektivitet
96 / 100
Forebyggelse
93 / 100

3.

Score:

Naturligt loppemiddel til store hunde

4.4 / 154 anmeldelser
4.4/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
88 / 100
Effektivitet
87 / 100
Forebyggelse
89 / 100

4.

Score:

Hurtigste loppemiddel

4.5 / 22 anmeldelser
4.5/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
90 / 100
Effektivitet
97 / 100
Forebyggelse
0 / 100

5.

Score:

Bedste loppemiddel på recept

3.8 / 12 anmeldelser
3.8/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
76 / 100
Effektivitet
95 / 100
Forebyggelse
100 / 100

1. Bayer Advantage Vet - Bedste receptfri loppemiddel

4.7 / 43 anmeldelser
4.7/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
94 / 100
Effektivitet
87 / 100
Forebyggelse
93 / 100

Hunde der færdes i naturen og er sammen med andre hunde eller katte, risikere at blive angrebet af parasitter såsom lopper. Dette kan være enormt generende for din hund og også skadeligt på den lange bane. Derfor er det vigtigt at få fat i det bedste loppemiddel på markedet, og Advantage er en frontløber, når det kommer til et stærkt håndkøbsmiddel. Advantage Vet bruges til at forebygge og behandle lopper og bidende lus på hunde. Med Advantage Vet dræbes lopper på hunden inden for 24 timer. Desuden behøver lopper ikke at bide hunden for at blive dræbt. da de dør blot ved at komme i kontakt med loppemidlet. Denne beskyttelse holder op til 4 uger, og dræber også loppelarverne, så intet efterlades i pelsen efter behandlingen.
Advantage Dog kan integreres i et terapeutisk program til at kontrollere Flea Allergy Dermatitis. Den aktive ingrediens i Advantage er nem at påføre, hurtigt og effektivt og hjælper med at beskytte din hund 100% mod lopper. Husk at det er altid vigtigt at snakke med din dyrlæge inden du påfører medicin på din hunds pels. Vi har talt med dyrlæger i landet, og de anbefaler Advantage, som et godt håndkøbspræparat.

Fordele ved Bayer Advantage Vet:
Ulemper ved Bayer Advantage Vet:
Dyregruppe: Hunde
Størrelse: Over 25 kg
Forebyggende: Ja
Fordele: Vandtæt

2. Bayer Bayvantic Vet 4l - Effektiv og sikker loppemiddel

4.6 / 16 anmeldelser
4.6/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
92 / 100
Effektivitet
96 / 100
Forebyggelse
93 / 100

De fleste hunde samler lopper op på et tidspunkt i deres liv. Faktisk er lopper en af ​​de mest almindelige parasitter, din hund vil støde på. Men bare fordi de er almindelige, bør du ikke ignorere lopper. Hunlopper kan lægge op til 50 æg om dagen, hvilket hurtigt kan føre til et angreb, både på din hund og i dit hjem. Bid fra disse parasitter kan forårsage meget mere end blot en kløe for din firbenede ven. Derfor er det vigtigt at have en kur klar, når uheldet er ude, og Bayvantic har det effektive svar til dig.
Bayvantic er en ekstern loppe medicin til hunde, der er effektiv og giver beskyttelse mod flåter, myg, sandfluer, bidende fluer og lopper. Effekten, der dræber lopperne, varer op til fire uger efterfølgende. Effektiviteten af ​​Bayvantic er baseret på to aktive stoffer, imidacloprid og permethrin. Disse to komponenter er virker effektivt på din hund. Dette skyldes, at flåter og visse insekter er særligt følsomme overfor permethrin. Flåterne mister fodfæstet, falder af og dør. Virkningen begynder inden de når at bide. Det forklarer den særligt afvisende effekt
Produktet bevarer sin effektivitet, selv når hunden bliver våd, for eksempel under vask eller når hunden svømmer.

Fordele ved Bayer Bayvantic Vet 4l:
Ulemper ved Bayer Bayvantic Vet 4l:

Dyregruppe: Hunde
Størrelse: 4-10 kg
Forebyggende: Ja
Fordele: Vandtæt

3. Biospotix Flea - Naturligt loppemiddel til store hunde

4.4 / 154 anmeldelser
4.4/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
88 / 100
Effektivitet
87 / 100
Forebyggelse
89 / 100

Hvis du oplever lopper er det vigtigt at reagerer hurtigt. Bid fra disse parasitter kan forårsage meget mere end blot en kløe for din firbenede ven. De kan føre til problemer som dermatitis, anæmi, hvis et loppeangreb er alvorligt, og endda en bændelorminfektion, hvis din hund skulle sluge en inficeret loppe. Nogle loppekure kan være meget intense for din hund, så hvis du er typen der foretrækker 100% naturlige produkter, der er skånsom både for dig og din hund, så har Biospotix det rette element til at bekæmpe fjenden. Biospotix Spot On til store hunde, der vejer mere end 20 kg, er et helt naturligt loppemiddel, der giver kemikaliefri, naturlig beskyttelse mod eksterne parasitter såsom lopper, flåter, myg, lus osv.
Biospotix mål er at give det bedste til vores katte på den mest naturlige og humane måde. Biospotix er en dynamisk og innovativ virksomhed, der er afhængig af ekspertise fra kemikere, farmaceuter og dyrlæger for at opnå den bedste naturlige velfærd for kæledyr, og for at undgå diverse tilføjelser, der kommer i vores loppemidler, der ikke tilgodeser denne sundhedsskadelige faktor.
Produkterne er ikke testet på dyr og indeholder ikke parabener, phenoxyethanol eller animalske olier. Selv deres emballage og hætter er 100% genanvendelige.

Fordele ved Biospotix Flea:
Ulemper ved Biospotix Flea:

4. Capstar Vet - Hurtigste loppemiddel

4.5 / 22 anmeldelser
4.5/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
90 / 100
Effektivitet
97 / 100
Forebyggelse
0 / 100

At passe godt på vores højt elskede kæledyr er vigtigt for os. Derfor er det også vigtigt at handle, når din hund viser tegn på ubehag oog kløen. Flåter og lopper udgør en stor trussel mod din hunds sundhed. Årsagen er, at de sygdomme, som disse små insekter bærer, kan overføres til kæledyret først, men senere også til mennesker på grund af det store niveau af interaktion, vi har med vores kæledyr. Capstar vet har derfor et loppemiddel der virker 100% til din hund.

Capstar Vet indeholder det aktive stof nitenpyram. Det aktive stof, nitenpyram griber ind i neurotransmissionen og dræber de voksne lopper. Effekten på lopperne kan ses allerede efter 15-30 minutter. Mellem 95% og 100% effektivitet ses indenfor de første 6 timer og 100% effektivitet nås indenfor 24 timer.
Det er et enormt effektivt loppemiddel, til dem der ønsker at få lopperne væk med det samme. Med Capstar loppebehandling til hunde skal du passe på med ikke at overdosere eller give for meget, da dette produkt er stærkt. Hvis du doserer for meget af loppemidlet til din pelsede ven kan det resultere i skadelige tilstande. Capstar er en af de førende mærker på markedet, og har hjulpet tusinde af kæledyr af med deres irriterende venner, så hvis du har brug for effektivitet, så har du her et godt bud.

Fordele ved Capstar Vet:
Ulemper ved Capstar Vet:

Dyregruppe: Kat og hunde
Størrelse: Mindre end 11 kg
Forebyggende: nej
Fordele: Hurtig effektivitet

5. Bravecto - Bedste loppemiddel på recept

3.8 / 12 anmeldelser
3.8/5
Pris
Lav Høj
Brugeranmeldelser
76 / 100
Effektivitet
95 / 100
Forebyggelse
100 / 100

Hvis du leder efter et loppemiddel, der er anbefalet af de fleste dyrlæger, og som her i Danmark kræver en recept, så er Bravecto et af de førende mærker, når det kommer til at få bugt med lopperne. Bravecto tyggetabletter til hunde dræber voksne lopper og er indiceret til behandling og forebyggelse af loppeangreb og behandling og kontrol af flåtangreb hos hunde. Bravecto Chews er den første orale tyggetablet til hunde, der giver op til 12 ugers beskyttelse mod lopper og flåter. Ét tyggemiddel giver bredspektret og langvarig beskyttelse, der begynder at dræbe lopper inden for 2 timer og bekæmper 4 flåtarter: sortbenet skovflåt, amerikansk hundeflåt, brun hundeflåt og enlig stjerneflåt. Bravecto Chews eliminerer nuværende loppeangreb og forhindrer nye i at udvikle sig i 12 uger. Med én tyggetablet er Bravecto Chews nemmere at give og mindre at bekymre sig om for dig og din hund. Det ekstra bonus er, at denne tyggetablet, kommer med i en lækker smag for din hund.

Fordele ved Bravecto:
Ulemper ved Bravecto:

Dyregruppe: Hunde
Størrelse: Fås til alle størrelser
Forebyggende: 12 uger
Fordele: Hurtig effektivitet

Hvad er det bedste loppemiddel til hunde?

Det er nødvendigt at spørge dig selv, hvad din hund foretrækker, når det kommer til medicin. Hvis de hader at tage bad, skal du ikke bruge en loppeshampoo for at få arbejdet gjort. Hvis de nægter at spise noget, der ikke er deres yndlings godbid, skal du ikke stole på tyggetabletter. Uanset hvad, er det bedst at vide hvad din hund foretrækker inden du begynder en loppekur. Din hunds størrelse og vægt vil også afgøre, hvilken behandling der skal bruges. Ved enhver behandling skal du holde nøje øje med dit kæledyr efter indtagelse eller påføring. Aktuelle behandlinger kan irritere huden, men tingene bør være tilbage til normal inden for en dag eller to. Vær opmærksom på produkter med tilbagekaldelser eller er blevet anset for farlige, men er stadig på hylderne såsom Seresto Flea and Tick Collars. Hvis du bemærker usædvanlig adfærd hos din hund, som fx. overdreven opkastning eller krampeanfald, skal du straks kontakte din dyrlæge. I denne test har vi vurderet Advantage Vet som det bedste receptfrie loppe medicin da det er effektivt og er ekstremt populært på markedet lige nu. Advantage dræber eksisterende lopper inden for en dag og genangriber lopper inden for en time og i op til en måned. Advantage er en spot-on løsning, der er nem at påføre og dræber lopper ved kontakt, så lopper ikke behøver at bide for at dø.

Uanset hvad så kontakt din dyrlæge inden du giver din hund en behandling. Det er altid godt med en professionel vurdering.

Hvor kan man købe loppemiddel til hunde?

Loppemiddel til hunde kan fås mange steder. Du kan købe receptfrit medicin online på diversen dyre platforme og hjemmesider. Du kan også gå ned i en dyr forretning og få nogle af de produkter vi har anbefalet her. Oftest anbefales det at du tager til din dyrlæge for at få en ordentligt vurdering af hvad du præcist skal bruge for at få bugt med lopperne. Mange dyrlæger anbefaler at få loppemiddel på recept.

Er der nogle bivirkninger ved brug af loppemiddel?

Loppemedicin til hunde er generelt sikre. Nogle gange kan en individuel hund eller kat være lidt følsom over for det. For eksempel kan aktuelle lægemidler forårsage hårtab eller en mild irritation i det område, det blev påført på dit kæledyr. Eller, hvis din hund har en følsom mave, kan den orale loppe medicin få dem til at få kvalme eller kaste op.

Hvis du bemærker nogen af ​​disse tegn eller andre ændringer hos dit kæledyr efter at have givet dem en loppe medicin, så lad din dyrlæge vide det. Din dyrlæge vil gerne holde øje med dit kæledyrs helbred og potentielt rapportere eventuelle bivirkninger til producenten af ​​medicinen.

Når du starter et nyt loppe medicin, så prøv at give det til dit kæledyr på en dag, hvor du kan være i nærheden for at se efter potentielle problemer. Hvis det er muligt, så giv heller ikke dit kæledyr anden medicin eller nyt foder den dag. På denne måde, hvis din hund har et problem, vil du vide, at det højst sandsynligt skyldes loppe medicinen og ikke noget andet.

Hvad siger dyrlægen?

Vi har været i kontakt med nogle af landets dyrlæge, for at få afklaring på loppemiddel produkter, og for at høre hvad de mener er bedst, når det kommer til at skille sig af med sin lopper.

Skibhus dyreklinik: “Der findes mange gode produkter. Dog skal man være opmærksom på, at håndkøbsmedicin ikke er nær så effektiv, som det man kan få på recept. Her på klinikken har vi Bravecto, som vi har rigtig god erfaring med.”

Hjørnegårdens Dyreklinik: Det er ikke muligt at sige hvilket er bedst, da der findes mange forskellige typer. Generelt har de receptpligtige midler en længere virkning (op til 3 måneder), mens håndkøb virker i kortere tid (op til 4 uger).
Her er et par eksempler på hvad vi ofte udskriver hos os: Bravecto fås i pilleform til hunde, som virker i 3 måneder. Credelio fås i pilleform til både hund og kat, men varer kun 1 måned. Nexgaard fås i pilleform til hund og varer i 1 måned.”

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.