De fleste hunde vil gøre næsten alt for, at få en godbid. Uanset om du lærer en ny hvalp at gå i snor eller træner din hund til at gå ved siden af dig (evt ved hjælp af en hundesele), kan det være enormt nyttigt at have et par godbidder ved hånden. Hvis du leder efter en problemfri måde at samle din hunds yndlings godbidder på, er en godbidstaske til hunde en fremragende løsning.

Godbidstasker til hunde kommer i en lang række stilarter og størrelser, men de er alle designet til at være lige ved hånden, så du kan belønne din hund, når der er brug for det. De fleste godbidstasker til hunde clipses direkte på dit bælte eller fastgøres om din talje, og nogle få kommer med en rem til at bære på tværs af kroppen. Det smarte ved disse tasker er, at din hund ikke vil æde din lomme, og konstant bede om snacks, da de er gemt væk i en taske, der ikke fremkalder en dejlig duft. 

Har du brug for hjælp til at vælge en godbidstaske til hunde, så har vi her dannet et overblik til dig. Vores guide leder dig gennem alt, hvad du behøver at vide om valg, brug og vedligeholdelse af en godbidstaske til hunde. Vi har fundet de bedste på markedet.

Pris definerer ikke altid kvalitet. Der har været denne langvarige tro på, at jo dyrere produkter er, jo bedre kvalitet er. Selvom dette nogle gange er sandt, er det ikke altid rigtigt. De vigtigste tegn på kvalitet omfatter materiale, mærke og praktikalitet.

Det er altid sigende hvad andre kunder har af oplevelser om et produkt, man overvejer at købe. Derfor tager vi udgangspunkt i vurdering og ratings, og vælger de bedste.

Den vigtigste overvejelse er at forstå dine behov. Skal du bruge den til at træne din hund? Er det for at gemme duften væk? Er det blot til gåture, for at samle godbidderne? Alle de forskellige stilarter er lavet til forskellige formål.

godbidstaske, Trixie hund aktivitet
4.4 / 476 anmeldelser
4.6/5

Vores vurdering:

Mangler du en alsidig godbidstaske til dit elskede kæledyr, så er det populære brand Trixie ude med en model, der lige nu trender på nettet hos mange forbrugere. 

Trixie godbidstaske er konstrueret til lidt af hvert. Det er en aktivitetstaske, som også kan indeholde andet end bare snacks. Godbidstasken er designet til at bære legetøj og andre tilbehør gåturen. Den slidstærke taske af høj kvalitet, giver et rent sted at opbevare godbidder og legetøj, så du ikke skal døje med at blive beskidt, eller gå rundt og lugte lækkert for din hund. Det kan være irriterende både for dig og din hund. Og det er aldrig lækkert at finde gamle rester, når tøjet er vasket, og man har glemt at tage snakken ud. Godbidstasken vaskes med en klud, og er nem og hurtig at gøre ren. Trixie Delux godbidstaske kommer med en ekstra stærk ring indsats og en træksnor, der gør den nem at lukke. Dette giver dig mulighed for hurtigt og diskret at få fat i godbidder. Du kan nemt fastgøre snackposen hvor som helst på dit tøj med den praktiske sikkerhedsclips. Denne godbidstaske er perfekt til dig, der elsker at lave aktiviteter med din hund, og gerne vil have udstyret, der hører til, når i skal ud.

Fordele ved Trixie godbidstaske Ulemper ved Trixie godbidstaske
 • Stabil kant for hurtig og sikker åbning
 • Syningen kan gå op efter noget tid
 • Nem at rengøre
 • Med bælteclips
 • Materiale: slidstærkt nylon / polyester
 • Farve: Fås i forskellige farver
 • Formål: Aktivitet
godbidstaske, Hunter bæltetaske
4.5 / 15 anmeldelser
4.5/5

Vores vurdering:

Uanset hvor du er med din hund, hvis din hund adlyder kommando, og viser god opførsel, fortjener han/hun at blive belønnet for det. Og der er ikke noget, at din hund elsker mere, end at få en snack i ny og næ, især hvis i er på tur sammen. 

For at være konsekvent med opdragelse, adlydelse og leg, er det vigtigt du har det rette udstyr, så du ikke pludselig står og mangler godbidder midt i lege. Hunter leverer en fed og moderne godbidstasker, der ser godt ud på siden. Den er lavet af god kvalitet og kan holde til lidt af hvert. Godbidstasken er vandafvisende og kan derfor tages med i alt slags vejr. 

Ved hjælp af en ledning, som sidder foroven, kan posen lukkes nemt, så ingen godbidder går tabt. Bælteposen er velegnet til fastgørelse til et bælte. Der er også en lille lomme på siden, som kan rumme poser eller andet tilbehør du har brug for. Bælteposen er nem og hurtig at håndtere. Materialet er lavet til, at kunne gøres rent med en almindelig klud, så du altid kan have den klar når i skal på tur. Gå ikke glip af denne smarte godbidstaske fra Hunter. Den lever helt sikkert op til dens værdi.

Fordele ved Hunter godbidstaske til bælte Ulemper ved Hunter godbidstaske til bælte
 • Indersiden er nem at rengøre
 • Lavet er stærkt robust materiale
 • Taskens åbning er praktisk stor
 • Materiale: Stærk nylon
 • Farve: Fås i beige
 • Størrelser: Fås i 2 forskellige størrelser
 • Formål: Bæltetaske
godbidstaske, Hurtta taske

Vores vurdering:

Har du også været igennem mange godbidstasker efterhånden, som enten har en dårlig syning, og går i stykker efter noget tid, eller som simpelthen bare ikke har nok plads til formålet. Er du træt af at lede? Så har Hurtta her et fremragende svar på en godbidstaske, der kan stå distancen og leverer lige det du skal bruge. Tasken har en snor, der forhindrer godbidder i at spilde selvom åbningen er lille, kan du tvinge snoren op, og der er plads til meget mere. Snoren er nem at åbne og lukke,  så du kan være klar, når din hund skal belønnes. 

Den mindre lomme rummer en rulle poser, med en veldesignet dispenser, så det er nemt at få fat i en poserne, når de skal tages i brug. Der er nok tilbage til en tilbagekaldelse fløjte, legetøj  og andre småting, som du gerne vil ud at vandre med, men ofte glemmer derhjemme, og først finder ud af, når i er halvvejs. Tasken er bred, og kan derfor indeholde rigtig mange ting. 

Hurtta har en aftagelig inderlomme, der kan vaskes separat for at rense eventuelle rester fra klistrede godbidder. Undgå at spilde din godbidder igen med Hurtta godbidstasken, ingen vil være foruden.

Fordele ved Hurtta godbidstaske Ulemper ved Hurtta godbidstaske
 • Har meget plads
 • Er behagelig at gå med
 • Spilder ikke ligesom andre godbidstasker
 • Materiale: Polyester
 • Farve: Grå
 • Størrelser: One size
 • Formål: Hurtta
godbidstaske, Ruffwear
4.5 / 15 anmeldelser
4.5/5

Vores vurdering:

Ruffwear Treat Trader er en smart godbidstaske, som kan lidt af hvert. Ikke nok med at kvaliteten er i top, kommer godbidstasken også med mange funktionelle egenskaber, man ikke kan være foruden, hvis man har en hund. Treat Trader er en talje båret godbidstaske, der tilbyder håndfri træning og hurtig adgang til godbidder. Denne godbidstaske har en vandtæt foring, der holder fedtede eller saftige godbidder inde. Den åbner let ved at trække i en flig og lukkes med et hørbart signal fra den sikre magnetiske lukning. Treat Trader er designet til at passe til den menneskelige krop og kan fastgøres til et justerbart bælte. som medfølger, eller clips direkte til taljen og holde belønninger ved hånden, så du aldrig behøver at springe en godbid over, når du er på farten med din hund. Hvis du er på udkig efter et smart design både funktionelt og visuelt, så er denne godbidstaske helt sikkert et godt valg.

Fordele ved Ruffwear godbidstaske Ulemper ved Ruffwear godbidstaske
 • Smart magnetlukning
 • Kan være for lille til store hænder
 • Hurtig tilgængelighed
 • Fedt design
 • Materiale: Nylon
 • Farve: Grå
 • Størrelser: One size
 • Formål: Magnetlukning
godbidstaske, Hurtta
4.3 / 14 anmeldelser
4.5/5

Vores vurdering:

Denne godbidstaske har en fantastisk kvalitet. Så hvis det er noget du sætter pris på, så er det måske noget for dig. Godbidstasken er super hurtig at sætte på bukser, eller nederdele uden du skal bruge et bælte, hvilket gør den hurtigere at få med på farten. Den er meget mindre end mange andre godbidstasker, hvilket kan være både godt og skidt ud fra hvilken størrelse man selv er. Dens åbning er lille, og du får kun et par fingre ind for at få fat i hver belønning, men den er brugbar, når du vænner dig til den, og man har aldrig brug for en håndfuld, når man træner sin hund. Det er hurtigt og nemt og rummer en del godbidder til hele gåturen. Med alle de ting vi bærer rundt på nu til dags, er den kompakte størrelse perfekt til formålet. Den krøller ikke, skifter eller kommer i vejen for andre ting og er let at flytte på, hver gang du skal ændre dens placering på din talje. Der er ingen stropper eller spænder at forholde sig til, så anvendelsen er nem. Kvaliteten er god, og den kan vaskes nemt efter brug hver gang. Så undgår du en fedtet taske, og kan bruge den igen og igen.

Fordele ved Hurtta lomme godbidstaske Ulemper ved Hurtta lomme godbidstaske
 • Nem og hurtig at håndtere
 • Kan vaskes
 • Laver er godt materiale
 • Materiale: Nylon
 • Farve: Grå
 • Størrelser: One size
 • Formål: Lille og fix
godbidstaske, trixie dog activity
4.3 / 14 anmeldelser
4.5/5

Vores vurdering:

Alt det tilbehør, som Trixie udvikler til uddannelse, er udtænkt til en positiv træning gennem præmier og belønninger. De uddannelsesspecifikke produkter Trixie har, er specielt designet til at løse adfærdsproblemer og træne på farten og i spillet. Fordi at de bedste resultater opnås, når hunden og ejeren har det sjovt! Denne fede Trixie model godbidstaske er lavet af holdbart polyester, der kan stå imod lidt af hvert. Tasken kommer med en magnetisk lås, så der er hurtig og let adgang til godbidderne, uden at du skal stå at fumle rundt med diverse funktioner. Godbidstasken er polstret og designet perfekt til at sidde fast. Den er udstyret med en ekstra forlomme med clips og sløjfer, så den let kan sættes fast til et bælte. Tasken har reflekterende striber, så du kan ses i mørke uden ulykker skal ske. Godbidstasken er enorm nem at rengøre, så du altid kan have den med på den næste tur, uden at skulle igennem den helt store rengøring.

Fordele ved Trixie Dog godbidstaske Ulemper ved Trixie Dog lomme godbidstaske
 • Fed og moderne godbidstaske
 • Ikke vandtæt
 • kan indeholde 13L
 • Nem at rengøre
 • Materiale: Polyester
 • Farve: Grå, sort
 • Størrelser: One size
  Formål: Flere rum

7. Duo Treat – Godbidstaske der kan indeholde det hele

godbidstaske, Trixie

Vores vurdering:

Trixie Duo Treat er en praktisk godbidstaske, hvis du er i færd med at træne din hvalp eller blot ønsker opbevaring til dit hundetilbehør til gåturen. Godbidstasken er perfekt til at holde din hunds træningsgodbidder lige ved hånden, og har en praktisk ring indsats til hurtig og sikker adgang. Tasken er lavet med en vedhæftning, så du kan tilføje dit træningstilbehør, som du har behov for, samlet på et sted. Indersiden af ​​tasken er aftagelig og ekstremt nem at rengøre, hvilket gør processen og vedligeholdelsen meget nemmere. Tasken har også en integreret afføringspose og udvendige lommer til opbevaring af andre trænings genstande. Tasken er fastgjort med et hoftebælte, som er trinløst justerbart og har en fastgørelsesclips integreret. Trixie har her lavet en moderne smart godbidstaske, som kan holde i forskelligt slags vejr, og som er perfekt til en hundeejer, der ønsker at have alt samlet ét sted.

Fordele ved Duo Treat godbidstaske Ulemper ved Duo Treat lomme godbidstaske
 • Fedt design
 • Ikke vandafvisende
 • Nem at håndtere
 • Integreret afføring pose
 • Materiale: Polyester
 • Farve: Grå, sort
 • Størrelser: One size
 • Formål: Flere rum

Hvad er den bedste godbidstaske med bælte?

Vi har vurderet, at Hunter leverer den bedste godbidstaske med bælte. Hunter leverer en fed og moderne godbidstaske, der ser godt ud på siden. Den er lavet af god kvalitet. Godbidstasken er vandafvisende og kan derfor tages med i alt slags vejr.
Ved hjælp af en ledning, som sidder foroven, kan posen lukkes nemt, så ingen godbidder går tabt. Bælteposen er velegnet til fastgørelse til et bælte. Der er også en lille lomme på siden, som kan rumme poser eller andet tilbehør du har brug for. Materialet er lavet til, at kunne gøres rent med en almindelig klud, så du altid kan have den klar når i skal på tur. Den lever helt sikkert op til dens værdi og forbrugere er meget glade for dette produkt, ud fra vurdering og ratings.

Hvad er den bedste godbidstaske med bælte?

Vi har vurderet, at Hunter leverer den bedste godbidstaske med bælte. Hunter leverer en fed og moderne godbidstaske, der ser godt ud på siden. Den er lavet af god kvalitet. Godbidstasken er vandafvisende og kan derfor tages med i alt slags vejr.
Ved hjælp af en ledning, som sidder foroven, kan posen lukkes nemt, så ingen godbidder går tabt. Bælteposen er velegnet til fastgørelse til et bælte. Der er også en lille lomme på siden, som kan rumme poser eller andet tilbehør du har brug for. Materialet er lavet til, at kunne gøres rent med en almindelig klud, så du altid kan have den klar når i skal på tur. Den lever helt sikkert op til dens værdi og forbrugere er meget glade for dette produkt, ud fra vurdering og ratings.

Hvilke forhandlere sælger godbidstasker?

Det er svært at sige hvilken forhandler der er bedst i forhold til godbidstasker, da hver forhandler tilbyder noget forskelligt.

Ud fra vores guide, er Trixie den største producent i Danmark, når det kommer til godbidstasker. Og ikke nok med at Trixie leverer mange forskellige stilarter, så trender de også i blandt forbrugere. Alt det tilbehør, som Trixie udvikler til uddannelse, er udtænkt til en positiv træning gennem præmier og belønninger. De uddannelsesspecifikke produkter Trixie har, er specielt designet til at løse adfærdsproblemer og træne på farten og i spillet. Fordi at de bedste resultater opnås, når hunden og ejeren har det sjovt!

Hvorfor skal jeg have en godbidstaske?

Godbidstasker er en fantastisk måde at opbevare hundegodbidder på, mens du træner din hund. Du kan selvfølgelig bare putte godbidder i lommen. Men lad os lige være ærlige, de fleste hunde godbidder er ildelugtende og potentielt rodede. Ost, kød og tørrede godbidder kan alle ende i en smule rod. En godbidstaske til hunde er en fantastisk måde at undgå, at dit tøj lugter, og hjælper din hund med at aflede dens opmærksomhed, så den ikke konstant går og snuser i lommen på dig. Endnu vigtigere tilbyder en godbidstaske en hurtig og nem måde at belønne din hund på.

Udover rengøring delen, så er det også en praktisk ting at have. Hvis du nyder at træne din hund, eller du lige har fået en ny hvalp, er det altid rart at have en taske, hvor i du kan opbevare alle de nødvendige tilbehør, du har brug for når i er på tur. Det er aldrig sjovt at stå og mangle, når man er taget afsted.

Hvad skal jeg se efter når jeg vælger en godbidstaske?

At skulle fumle for at nå din hunds godbidder er ikke bare frustrerende, det er også distraherende. Mens en godbidstaske til hunde skal holde de lækre bidder sikkert, bør godbidder ikke være så svære at få adgang til, at din hund ender med at miste fokus på den aktuelle træningssession. Størrelse spiller en vigtig rolle, når du skal vælge.

Udover det er der forskellige typer: Bæltetasker, skulderstropper og taljeclips er de tre mest populære bærestile. Nogle godbidstasker til hunde kommer med en kombination af stropper og clips, så brugerne kan vælge deres foretrukne bæremetode.

Sidst men ikke mindst, være opmærksom på materialet. Virker det solidt? Er syningen stærk nok? Og kan det modstå alt slags vejr.

Tag dig og din hunds behov med i alle overvejelser.

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.