Der er ikke noget som for meget tid brugt sammen med vores kæledyr, og derfor støtter vi fuldt ud at gøre enhver indsats for at bringe dem ud og rundt med os. Det kan dog være svært at finde en sikker og behagelig måde at transportere en kat på. Derfor skal du have en katterygsæk.

De bedste katterygsække giver din katteven en chance for at opleve verden i sikkerhed fra deres eget lille mobile hjem. Hvis du bekymrer dig om, at din kat, der kun er indendørs, ikke får nok frisk luft, men ikke vil slæbe dem rundt i en transportør eller irriterende snor, er en katterygsæk svaret. Uanset om du har formået at træne din kat i snor eller ej, er disse rygsække en nem og sikker måde at bære dine katte rundt på, uden at trække en rygmuskel.

Vi har udvalgt de bedste katterygsække udfra komfort, støtte, pris og størrelser, så du kan få et overblik og de mange valgmuligheder, og insnævre din søgning til lige netop dine behov.

Her har vi listet 3 ting, du skal overveje før du køber en rygsæk til kat. Ved alle produkter I artiklen har vi forholdt os til disse punkter.

Det er vigtigt at forholde sig til den pris, man ønsker at betale for, når man går på jagt efter en katterygsæk. Når det kommer til en katterygsæk afspejler værdien oftest prisen da kvalitet og tilbehør er dyrere.

En rygsæk til små katte er anderledes designet, end en rygsæk til store katte. Vi udvælger et utal af forskellige størrelser, så der er noget til enhver katteejer.

Det er vigtigt at katten føler sig sikker og komfortabel, når vi investerer i en katterygsæk. Der er ikke noget ved at være på tur med sin kat, og føle ubehag pga. dårlig valg af rygsæk.

Sammenligning og oversigt af produkter

1.

Bedste katterygsæk

4.5 / 2 anmeldelser
4.6/5

2.

Katterygsæk til lange vandreture

4.6/5

3.

Til katten der elsker udsigten

4.6/5

4.

2-i-1 katterygsæk

5 / 1 anmeldelser
5/5

5.

Katte rygsæk til store katte

4.3/5

1. TRIXIE SHIVA - Bedste katterygsæk

4.5 / 2 anmeldelser
4.5/5

Vurdering:

Shiva modellen fra trixie er lavet af højkvalitets polyester og er den perfekte taske til dig og din kat. Tasken kan både bruges som transport taske i bilen, men kan også tages på ryggen, hvis i vil ud og vandre sammen. Katte rygsækken er lavet ekstra blødt, så det føles godt og trygt for din kat at være derinde. Den kan åbnes både foran og på siden, hvilket gør den nem at have med at gøre, men også nem at rengøre, når der er brug for det. Rygsækken er behagelig at gå med, da den har en justerbar talje og skulderstropper. Skulderstropperne er anatomiske formede, så du ikke får spændinger efter turen, eller skal bekymre dig om pasform. Den kommer med to ekstra frontlommer, så du altid kan have snacks og tilbehør med dig. I bunden af tasken er der en snor, der forhindrer din kat i at falde ud. Katte rygsækken har god luftcirkulation, da net indsatserne gør, at der kommer luft ind altid. Indeni tasken er der en polstrede bundplade, som er lavet af blødt stof, og giver en sensation af en pude, så din kat kan føle sig komfortabel hele tiden. Dette giver en ro og tryghed, og omfavner din kats krop.

Fordele ved TRIXIE SHIVA:
Ulemper ved TRIXIE SHIVA:
Dimensioner: 41 x 30 x 21 cm
Materiale: Højkvalitet polyester
Farve: Brun/beige
Vægt: op til 8 kg

2. Trixie William - Katterygsæk til lange vandreture

4.4/5

Vurdering:

Hvis holdbarhed og kvalitet er din prioritet, så overvej Trixie katte rygsæk, som har tykke, polstrede ryg og skulderstropper ud over talje og brystspænder, hvilket gør den til en fremragende mulighed for vandrere, lange ture og rejsende. Denne velventilerede katterygsæk har to indgangspunkter – via forsiden og via den almindelige rygsække åbning, som vi kender den. For at øge sikkerheden, clipses begge lynlåse sammen, så vinduerne forhindres i at åbne, når din kat er i. Trixie tilbyder her et praktisk lille vindue, der gør at din kat kan følge med på rejse, og ikke føle sig indelukket, og samtidig trække vejret i gennen lufthullern. Denne katterygsæk har flere store opbevaringslommer, så du kan tage dit tilbehør med på tur, uden at skulle slæbe rundt på dig selv. Bunden er polstret lammeskind, så din kat får god støtte hele tiden. Fantastisk valg til de lange vandreture, hvor både dig og din kat, kan nyde naturen sammen.

Fordele ved Trixie William:
Ulemper ved Trixie William:

Materiale: polyester
Mål: 33 × 43 × 23 cm
Vægt: op til 30 kg kæledyr
Højde: 43 cm
Farve: sort

3. View Rygsæk- Til katten der elsker udsigten

3.8/5

Vurdering:

Elsker din kat at følge med i, hvad der sker udenfor, så er denne populære rygsæk, som du måske har set på de sociale medier, et rigtig godt vald. Dette ægformede blikfang giver et klart vindue for den nysgerrige kat at se ud eller for andre at se ind. Tasken kommer som en rygsæk med ventilationshuller på tværs af siderne og fronten. Der er også et lille sidemesh-panel, der kan åbnes, så deres hoved kan stikke ud, en opbevaringslomme på siden og en medfølgende tosidet måtte, der er sløret og vandtæt. Bagsiden kan åbnes helt, hvilket gør det ekstra nemt at komme ind. Rygsækken har en blød, aftagelig pude med forstærket bund bidrager til høj komfort indeni. Være med på den nye trend sammen med din kat, og investere i en panorama udsigt, som helt sikkert vil blive et hit hos din kat.

Fordele ved View Rygsæk:
Ulemper ved View Rygsæk:

Materiale: polyester
Mål: 3 B 33 x D 28 x H 42 cm
Vægt: Op til 6 kg
Farve: sort

4. Neopren - 2-i-1 katterygsæk

5 / 1 anmeldelser
5/5

Vurdering:

Trixie har lavet en 2-i-1 katterygsom, som både kan bruges til carrie-on, hvis du skal rejse, men også til vandreture eller andre formål.

Tasken er lavet er slidstærkt, robust materiale. Den er vandtæt og er perfekt til alle årstider. Tasken er åben med mesh foran og i toppen, og pga. net indsatserne er der altid god luftventilation til dit kæledyr på turen. Dette gør også at din kat er mere stille og rolig på turen. Nettet hjælper din kat til at få lov til at kigge ud, så de kan følge med på rejsen, når i skal ud i det blå, og ikke føler sig indespærret. Katte rygsækken er aftagelig og du kan justere skulderremmen, så den passer perfekt til dig, uden at skulle døje med slæb eller dårlige stillinger. Rygsækken er behagelig både for dig og din kat, og giver en rigtig god oplevelse for begge parter. Den er lavet i et design, der gør, at din kat ikke bliver kastet rundt, på grund af de hårde kanter. Et godt valg til den rejsende, og dem der elsker at gå på tur med sin kat.

Fordele ved Neopren:
Ulemper ved Neopren:

Dimensioner: 42 × 29 × 21 cm
Størrelser: S – M
Materiale: Polyester
Farve: Blå

5. Trixie Timon - Katte rygsæk til store katte

4.6/5

Vores vurdering:

Timon tasken, som den kaldes, fra Trixie, er en sjov og finurlig figur, som bruges til at tage din kat med på tur. Det er en robust rygsæk, der er lavet af slidstærkt matriale, og kan holde op til 12 kg. Rygsækken er lavet til dem der prioriterer, at have en model der imødekommer de anatoniske former korrekt. Den er også designet således, at den er behageligt både for dig og din kat. Uanset om du har en tungere kat eller ønsker at bære to mindre katte, passer denne rygsæk til til de større katte, da den er rummelig og der selvfølgelig er en hård bund, som giver god støtte og komfort. Et smart design, som ser godt ud i gade billedet, og samtidig møder de behov man har, når man vil have sin kat med på tur.

Fordele ved Trixie Timon:
Ulemper ved Trixie Timon:

Materiale: polyester
Mål: 34 × 44 × 30 cm
Vægt: op til 12 kg
Farve: sort og grå

Hvilken katterygsæk er bedst i test?

Trixia Shiva er den katterygsæk vi vil anbefale Det er en dyr rygsæk, men lever op til pris med alle de ekstra funktioner, der kommer med den. Rygsækken har polstrede stropper, en justerbar brystrem for ekstra støtte og en fugttransporterende ryg, så du ikke oplever ubehag ved at have den på. Måske bedst af alt, når rygsækken ikke er i brug, foldes den fladt ned og opbevares, eller bruges til at vænne din kat til rygsækken. Det er klart første valg, hvis du leder efter kvalitet.

Er en transporttaske det samme, som katte rygsæk?

Nej. En transporttaske er lavet til andre formål end en katte rygsæk.
En af de nemmeste måder at tage din kat med ud og rundt på er fx. i en katterygsæk, hvis du skal på vandretur eller lange gåture. En katterygsæk er en rygsæk, som du kan placere din kat i og bære dem rundt. Den fungerer som en bærer, men er også en rygsæk, som du kan have på ryggen. Rygsækken fungerer ikke kun som en bærer til din kat, men den kan også fungere som deres trygge rum, når de føler sig bange. Fordelen ved at bruge en rygsæk frem for en typisk transportstaske er, at den gør dine hænder fri, mens du er på eventyr. Typiske kattetransportører er normalt kasseformede og kræver en eller flere hænder til at bære dem.Kæledyrsrygsække har også typisk lommer, der giver dig mulighed for at bære et par væsentlige ting som nøgler og godbidder.

Dog hvis du skal rejse, og derfor har brug for en transport taske, er det ikke alle katterygsække der er godkendt til dette formål.

Kan man bruge hunde rygsække til katte?

De fleste hunde rygsække, kan også bruges til katte. Faktisk er de fleste rygsække og tasker, designet til begge kæledyr, da de begge har samme basale behov for komfort, støtte og ventilation.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilken katterygsæk er bedst i test?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Texens er den katterygsæk der er bedst i test, ud fra vores vurdering. Det er en dyr rygsæk, men lever op til pris med alle de ekstra funktioner, der kommer med den. Rygsækken har polstrede stropper, en justerbar brystrem for ekstra støtte og en fugttransporterende ryg, så du ikke oplever ubehag ved at have den på. Måske bedst af alt, når rygsækken ikke er i brug, foldes den fladt ned og opbevares, eller bruges til at vænne din kat til rygsækken. Det er klart første valg, hvis du leder efter kvalitet. "}},{"@type":"Question","name":"Er en transporttaske det samme, som katte rygsæk?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Nej. En transporttaske er lavet til andre formål end en katte rygsæk.nEn af de nemmeste måder at tage din kat med ud og rundt på er fx. i en katterygsæk, hvis du skal på vandretur eller lange gåture. En katterygsæk er en rygsæk, som du kan placere din kat i og bære dem rundt. Den fungerer som en bærer, men er også en rygsæk, som du kan have på ryggen. Rygsækken fungerer ikke kun som en bærer til din kat, men den kan også fungere som deres trygge rum, når de føler sig bange. Fordelen ved at bruge en rygsæk frem for en typisk transportstaske er, at den gør dine hænder fri, mens du er på eventyr. Typiske kattetransportører er normalt kasseformede og kræver en eller flere hænder til at bære dem.Kæledyrsrygsække har også typisk lommer, der giver dig mulighed for at bære et par væsentlige ting som nøgler og godbidder.nnDog hvis du skal rejse, og derfor har brug for en transport taske, er det ikke alle katterygsække der er godkendt til dette formål. n"}},{"@type":"Question","name":"Kan man bruge hunde rygsække til katte? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"De fleste hunde rygsække, kan også bruges til katte. Faktisk er de fleste rygsække og tasker, designet til begge kæledyr, da de begge har samme basale behov for komfort, støtte og ventilation. "}}]}

Redaktionen

Redaktionen bag animalworld består af et kompetent team, med flere års erfaring i at granske et marked for dets bedste produkter. Udvælgelsen af produkter foregår ved brug af smarte systemer, og algoritmer til at indhente data på alle tilgængelige produkter inden for en given kategori, og herefter rangere dem på baggrund af deres produktinformationer.